Akademija PROJEKTNEGA managementa - sistematično usposabljanje projektnih managerjev

Po mnenju stroke je projektni pristop glavno gonilo napredka, projektni management pa najbolj vroč managerski pristop, ki predstavlja izziv managerjem / vodjem projektov, hkrati pa zahteva organiziran in sistematičen pristop.  

 

Da bi projektni manager res zagotovil učinkovito izvedbo projektov, mora obvladovati vrsto področij: vsebino projekta, čas, stroške, kakovost, kadrovanje in delo z ljudmi, dokumentacijo, tveganja in oskrbo. Hkrati mora znati usklajevati del udeležencev in poskrbeti za mnogo odločitev v času projekta.   

Akademija PROJEKTNEGA managementa - sistematično usposabljanje projektnih managerjev

Razvitejše projektne družbe, v katerih se izvaja veliko projektov, si običajno vzpostavijo še dva pomembna sistemska gradnika. Prvi je računalniško podprt projektni informacijski sistem, s katerim obvladujejo dokumentacijo in informacije, planirajo, kontrolirajo ter nadzorujejo projekte, analizirajo končane projekte in vzdržujejo bazo znanja. Drugi pa je oddelek, ki skrbi za delovanje in razvoj celotnega projektnega sistema - projektna pisarna. Ta poleg administracijske podpore projektom skrbi tudi za analize projektov, usposabljanja, baze projektnega znanja, povezavo strategij s projekti, ipd.

 

 

V Agenciji POTI smo pripravili Akademijo PROJEKTNEGA managementa, ki zajema celoten proces projektnega dela od ideje do zagotavljanja finančnih in poslovnih učinkov izvedbe projekta.

Udeleženci se usposobijo za:

 • učinkovito načrtovanje in vodenje vseh vrst projektov,
 • sistematično pripravo projektov z uporabo preizkušenih metod in tehnik načrtovanja časa, virov, stroškov in prihodkov,
 • uspešno doseganje ciljev,
 • izdelavo idejne zasnove projekta, finančno analizo in ugotavljanje poslovne vrednosti,
 • načrtovanje in izvedbo projekta z uporabo kombinacije procesnih in agilnih metod projektnega vodenja,
 • osvojijo metode za izvedbo projekta v skladu s predenimi sredstvi in v predvidenem roku,
 • učinkovito uvajanje sprememb z namenom zagotavljanja finančnih in poslovnih učinkov projekta,
 • ustrezno izbiro projektne organizacije.

 

Vljudno vabljeni na sklop praktičnih delavnic za sistematično pridobitev celostnega znanja, z odličnimi predavatelji - strokovnjaki iz prakse:

Na podlagi vaših potreb in predhodnega znanja si izobraževalni paket - niz več praktičnih delavnic lahko oblikujete sami!

Izobraževalni paketi - ob prijavi in plačilu za obisk:

 • 3 - 4 delavnic - 15 % popust
 • 5 - 6 delavnic - 20 % popust
 • 7 - 10 delavnic - 25 % popust
 • Dodatna ugodnost: 10 % popust za vse udeležence zgoraj navedenih izobraževanj pri Agilnem coaching programu

 

* Na praktičnih izobraževanjih boste prejeli znanje – potrebno podlago tudi za pridobivanje tako IPMA, kot tudi PMI mednarodnih certifikatov, seveda pa tudi za NPK (nacionalno poklicno kvalifikacijo), saj so predavatelji sodelovali tudi pri pripravi nabora znanj za certificiranje.

 

Več si lahko preberete tukaj.

 

Ne spreglejte tudi odlične knjige Projektni management - teorija in praksa. Knjiga vsebuje povzetek svetovne literature s področja obvladovanja projektov različnih vrst v različnih združbah. Prikazuje procese, postopke in orodja, ki se uporabljajo v praksi, ki jih avtor izdatno nadgrajuje še z nasveti iz svoje bogate prakse. Na voljo so še zadnji izvodi knjige! Več o knjigi si preberite tukaj.

 V povprečni slovenski združbi se letno izpelje od dvajset do trideset projektov, ki pa se žal ne izvedejo, kot bi si vsi zainteresirani želeli. Po pogovorih z mnogimi udeleženci usposabljanj smo ugotovili, da so plani projektov velikokrat narejeni v naglici, improvizacija pa je precej pogost način izvedbe. Cilji projektov so površno opredeljeni, plani izvedbe neusklajeni, ocene trajanja aktivnosti preveč optimistične, na morebitne težave nihče niti ne pomisli. Kontroliranje je neučinkovito, organizacijska kultura pa ne podpira projektov. Z našimi usposabljanji želimo omogočiti posameznikom in združbam, da bi svoje projekte izvajali bolj organizirano in učinkoviteje (hitreje in ceneje), da bi jim projektni pristop lahko zagotovili konkurenčnost in uspešnejše poslovanje.

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Obvesti me o naslednjem terminu >

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!

Povejte naprej: