Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

Konstruktiven FEEDBACK – kako ga podati in sprejeti?!

POHVALA ali KRITIKA kot učinkovito orodje za IZBOLJŠAVE in spodbuda k NAPREDKU

12. 12. 2023 - 9:00 - 15:30

228,00€

Termin

Datum:
12. 12. 2023
Trajanje:
9:00 - 15:30
Cena (bez DDV):
228,00€
Event Kategorije:
,
Prijavite se:
Prijavite se

Lokacija

Agencija POTI
Stegne 7, Ljubljana + Google zemljevid

Kontakt

Agencija POTI – z znanjem do cilja!
Telefonska številka:
01 511 39 20
E-naslov:
info@agencija-poti.si

Ni pomembno, kaj mi govorimo; vse, kar šteje, je, kaj si ljudje predstavljajo o tem, kar mi govorimo. Veliko nesoglasij se zgodi takrat, ko si mi predstavljamo, kaj si nekdo misli, v resnici pa tega nikoli ne moremo povsem natančno vedeti.

Vse kar se dogaja okoli nas, se odraža v nas samih in našem lastnem dojemanju ter posledično podajanju informacij.

Ko začnemo pravilno posredovati povratno informacijo, nam bodo tudi ljudje začeli dajati konstrukitvno povratno informacijo. Vse se začne najprej pri nas samih, kot je rekel Mahatma Gandhi “Bodite sprememba, ki jo želite videti v svetu”.

Majhne spremembe v besedah lahko naredijo ogromno razliko v tem kako jo prejemnik razume. In s tem, ko informacijo pravilno podajamo, pripomoremo k ustvarjanju pozitivne klime v organizaciji, gradimo zaupanje, spoštovanje, motiviranost posameznikov in služimo kot katalizator sprememb.

Ključno je namreč, da z odlično povratno informacijo podpremo in spodbudimo pozitivno obnašanje. S tem namreč pri naših sodelavcih dosežemo, da postanejo še boljši.

Nepravilno podajanje in razumevanje povratnih informacij neizogibno vodi do konfliktov.

Resnica je, da skoraj nihče od nas ne mara kritike. Veliko od nas se ji zato poskuša odreči za vsako ceno, zaradi česar pa trpi timska in naša uspešnost ter učinkovitost.

Za razliko od pohvale, kritika vsebuje težnjo po spremembi. Da je konstruktivna pa jo je potrebno znati pravilno podati in sprejeti. Pravilno podana kritika je tudi učinkovito orodje in spodbuda k izboljšavam in napredku.

Ignoriranje problemov ali vedno govoriti le lepo, bo vedno rezultiralo le v status quo.

Konstruktiven FEEDBACK – kako ga podati in sprejeti?!

TERMIN: 12. 12. 2023 (od 9:00 do 15:30)

Na praktični delavnici se boste naučili:

  • Kako sprejeti in podati resnico, da bo v pomoč vam in vašemu sogovorniku?
  • Kako narediti prijetno atmosfero v komunikaciji?
  • Kako se izogniti ključnim napakam pri podajanju povratne informacije?
  • Kako kontrolirati na kakšen način vaš sogovornik sprejema kritiko in ima lahko od nje korist?
  • Različnih tehnik podajanja povratne informace in kdaj jih uporabiti
  • Dati sebi najboljšo možnost uspeha s tem, ko boste prilagodili vaše podajanje povratne informacije osebi, kateri jo podajate
  • Biti konstruktivno odprti do povratne informacije, ki vam je dana od drugih in ju uporabiti za lastni uspeh in rast

Peter Babarovićmag. Peter Babarović,

je magistriral s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo “Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju”. Svoje znanje o človeških potencialih že več kot 20 let razvija tudi kot učitelj in vaditelj veščine Aikida ter več kot 5 let kot učitelj in vaditelj veščine Systema. Je avtor številnih člankov na temo uspešnega in učinkovitega vodenja, razumevanja ter razvoja lastnega potenciala. Ukvarja se z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra v podjetjih.

Angažiralo ga je že preko 300 slovenskih podjetij, dve leti je deloval tudi kot trener in coach tudi v sklopu mednarodne skupine NEWAYS. Zadnja leta pa deluje kot odličen predavatelj predvsem na področjih: Učinkovito vodenje in komuniciranje, Optimalna izraba in organizacija časa, Osredotočenost in navdušenje pri delu, Moja odgovornost za uspeh. Usposabljanja vedno vključujejo tudi zavedanje pomembnosti postavljanja konstruktivnih ciljev ter s tem povezane lastne odgovornosti za sprejemanje in doseganje teh ciljev. Velik poudarek je tudi na osebnem delovanju, in organiziranosti dela. Izvaja tudi individualne coachinge in motivacijska predavanja – lasten BTI pristop za razvoj potencialov.

Kotizacija

228,00 € + 22 % DDV

Plačilo z DDV tako znaša 278,16 € in vključuje strokovno predavanje, prikaz primerov iz prakse z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na izobraževanju in prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. SI56 3300 0000 1159 917, odprt pri Addiko Bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo izobraževanja. Po izobraževanju vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Dodatne ugodnosti

Zgodne prijave: 10 % popust za pravne osebe oz. 40 % popust za fizične osebe, za prijavo in plačilo do 3 tedne pred izvedbo izobraževanja.

Fizične osebe: stalni 30 % popust na kotizacijo.

Ugodnosti se ne seštevajo!

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.