Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

 • To izobraževanje je že bilo izvedeno.

PRENOVLJENO
Odlična PROFESIONALNA KOMUNIKACIJA in reševanje konfliktov

Osvojite tehnike in veščine komuniciranja, pozitivne motivacije, obvladovanja čustev in transformacije negativnega stresa v pozitivni aktivni stres​

1. 1. 2020 - 9:00 - 1. 1. 2021 - 15:30

208€

Termin

Začetek:
1. 1. 2020 - 9:00
Zaključek:
1. 1. 2021 - 15:30
Cena (bez DDV):
208€
Event Kategorija:

Lokacija

Agencija POTI
Stegne 7, Ljubljana + Google zemljevid

Kontakt

Agencija POTI – z znanjem do cilja!
Telefonska številka:
01 511 39 20
E-naslov:
info@agencija-poti.si

Ko se zavedamo dejstva, da smo si ljudje med seboj različni, si odpiramo možnost za transformacijo številnih kompetenc. Prav te posamezniku omogočajo boljšo komunikacijsko pot, kakovostno obvladovanje čustev, kot tudi transformacijo negativnega distresa v pozitivni austres.

Pogosto se sprašujemo zakaj je nekdo drug odreagiral popolnoma drugače, kot bi v isti situaciji odreagirali sami? Zavedamo se dejstva, da nismo vsi nadarjeni za isto stvar in da nihče ni talentiran za vsa področja življenja, in to je polje, ki ga vsi lahko zavestno nadgradimo … Vsakdo si o sebi želi imeti dobro mnenje. Večino medsebojnega delovanja ljudi lahko razložimo kot prizadevanje posameznikov, da dosežejo ali povečajo občutek samospoštovanja, ki omogoča izjemno izmenjavo mnenj, sinergični prenos informacij, boljše reakcije in zmanjševanje napetosti.

Prepoznate kolerika, sangvinika, melahonika in flegmatika?!

Pogosto pridemo v situacijo, kjer lahko s poznavanjem in prepoznavanjem tipologije osebnosti rešimo problem na enostavnejši način, ker sogovornika lažje razumemo in se tako tudi lažje prilagodimo komunikaciji. Vsak izmed nas ima prevladujoči temperament, ki je pri nekaterih manj opazen, pri drugih bolj, vendar kljub temu spoznati in označiti prevladujočo značilnost pri koleriku – »močan«, pri sangviniku – »popularen«, pri melanholiku – »popoln« in pri flegmatiku – »miren« ni dovolj!

Na praktični delavnici boste spoznali vrstno značilnosti vsakega temperamenta in način prepoznavanja le-tega. Prepoznavanje tipologije posameznikov pa boste udeleženci delavnice dopolnili s tehniko Mavričnega kroga komunikacijeTM, ki omogoča posamezniku intenzivno izboljšati komunikacijske sposobnosti v zelo različnih situacijah.

Vabljeni vsi, ki si želiste svojo komunikacijo z drugimi dvigniti na višjo raven, se izogniti konfliktom oz. jih učinkovito rešiti, izboljšati komunikacijo med sodelavci, poslovnimi partnerji, strankami ter tudi vsi tisti, ki se zavedate potrebe po nenehni osebni rasti, potrebe po zmanjševanju posledic negativnega stresa in še bi lahko naštevali…..

 • Kako naše zaznavanje vpliva na naše vedenje do drugih?
 • Kako zaznavamo sebe in kako nas zaznavajo drugi?
 • Štirje osnovni vedenjski tipi in kako jih prepoznati?
 • Formula uspeha ali le ideja?
 • Kakšen je naš prevladujoči vedenjski tip?
 • Kako lahko izkoristimo ta spoznanja za izboljšanje komunikacije s sodelavci ali strankami?
 • Pomen obvladovanja čustev- možgani so baza reakcij.
 • Aktivno poslušanje in proaktivnost poti informacij.
 • Transformacija kompetenc posameznika, temelj uspeha posameznika v XXI. stoletju.
 • Motivacija in transformacija stresa kot aktivna člena odnosov.


Liljana Cvjetičanin, dipl. psih., kinetik* in grafolog 

je strokovnjakinja z več kot 25 leti izkušenj na področju proučevanja posameznika – človekovega notranjega delovanja, njegovega odzivanja na zunanje dejavnike, na vplive okolja in stresne situacije vsakodnevnega življenja. S svojim znanjem, izkušnjami in ustvarjalnostjo je bila v neprecenljivo korist že mnogim podjetjem, ki so jo angažirala kot zunanjo svetovalko za pomoč pri učinkovitejšem vodenju, za pomoč pri zaposlovanju (osebnostni profil kandidatov na podlagi celostne grafološke analize), izvedbo antistresnega treninga in psihološko svetovanje (Antistresni trening za povečanje vaše učinkovitosti), izboljšanju komunikacije (psihološkega teambuildinga in kratke grafološke analize) ter povečanju prodaje (Psihološke tehnike za uspeh v prodaji). Od vseh podjetij s katerimi sodeluje dobiva odlične povratne informacije in priporočila, udeleženci njenih delavnic pa je ne morejo prehvaliti, saj s svojo energijo in pozitivnostjo navduši slehernega.

(*kinetika – gr. nauk o gibanju)

Kotizacija

208,00 € + 22 % DDV
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!

Ugodnosti se ne seštevajo!

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.