Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

  • To izobraževanje je že bilo izvedeno.

NOVO
Recite STOP stresu!

Osvojite učinkovite tehnike za vsakodnevno zadovoljstvo na delovnem mestu in za protistresno preventivo

7. 11. 2022 - 12:00 - 17:30

198,00€

Termin

Datum:
7. 11. 2022
Trajanje:
12:00 - 17:30
Cena (bez DDV):
198,00€
Event Kategorije:
, ,
Prijavite se:
Prijavite se

Lokacija

Agencija POTI
Stegne 7, Ljubljana + Google zemljevid

Kontakt

Agencija POTI – z znanjem do cilja!
Telefonska številka:
01 511 39 20
E-naslov:
info@agencija-poti.si

Stres in zaskrbljenost sta vse pogostejša pojava v današnjem svetu, odzivanje na njiju pa se iz različnih razlogov razlikuje pri vsakem izmed nas.

Odlična protistresna preventiva je razvoj osebne agilnosti, saj posameznik hitro prepozna svoja destruktivna vedenja, ki povzročajo težave in stres na delovnem mestu. Ljudje vse prevečkrat ponavljamo iste napake čeprav tega na želimo. Z razvojem osebne agilnosti pa prepoznamo svoja tipična destruktivna vedenja in jih preobrazimo v bolj koristna in produktivna.

Stres je vse pogostejši dejavnik slabega počutja, čustveno-energetskega neravnovesja in potencialno tudi različnih bolezenskih stanj. Na delavnici bodo predstavljene enostavne in učinkovite tehnike za obvladovanje in zmanjševanje stresa, sproščanje in umirjanje ter polnjenje z vitalno energijo.

Namen delavnice je, da udeleženci spoznajo učinkovite tehnike in metode za premagovanje stresa in sproščanje neglede na okoliščine. Počutje posameznika je lahko neodvisno od zunanjih okoliščin, vedno nam je na voljo možnost umiritve in vzpostavljanja notranjega miru. Na delavnici bodo predstavljeni temeljni principi vzpostavljanja in ohranjanja čustvenega ravnovesja in notranjega zadovoljstva.

Na počutje posameznika močno vpliva njegova interpretacija okoliščin v katerih se nahaja, njegova pričakovanja in potrebe. Na delavnici se udeleženci naučijo prepoznati svoje primarne potrebe, naučijo se gojiti realna pričakovanja in spoznajo možnosti interpretacije okoliščin na način, da se nivo stresa zmanjšuje.

Recite STOP stresu!

TERMIN: 7. 11. 2022 (od 12:00 do 17:30)

Najpogostejši dejavniki za nastanek stresa v delovnem okolju

Vpliv stresa na zdravje, dobro počutje in storilnost posameznika

Kako dobro prenašam stres in kje imam lahko zaradi stresa težave?

Ukrepi za zmanjševanje stresa v delovnem okolju

Principi, metode in tehnike za učinkovito soočanje s stresom

Kako lahko sami zmanjšate stres in odpravite posledice prekomernega stresa?

Praktični primeri uporabe dobrih praks:

  • uspešno soočanje s poslovnimi izzivi,
  • reševanje težav v delovnem procesu in pri reševanju nalog,
  • uvajanje sprememb in sprejemanje novosti,
  • učinkovito reševanje konfliktov v kolektivih in timih,
  • psihološki vzorci,
  • odprava posledic preteklih dogodkov, …

Zoran Korenjak, PMP, CCMP, NLP Master Practitioner, BHS Practitioner

Projektni manager, predavatelj in coach z več kot petnajstletnimi izkušnjami. Vodi strateške in kompleksne projekte v uspešnih družbah in večjih organizacijah, med drugimi tudi v finančni industriji. Je soavtor in predavatelj na Akademiji Projektnega Managementa, predava na strokovnih konferencah in izvaja coaching programe za posameznike ter podjetja.

Strokovnost na področju projektnega managementa izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom Project Management Professional (PMP)®, ki ga izdaja Project Management Institute (PMI), vodilno svetovno združenje na področju upravljanja projektov, programov in portfeljev.

Strokovnost na področju uvajanja sprememb dokazuje z mednarodno priznanim certifikatom Certified Change Management Professional™ (CCMP™), ki ga izdaja vodilno svetovno združenje na področju upravljanja sprememb Association of Change Management Professionals (ACMP).

Strokovnost na področju osebne storilnosti izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom NLP Master Practitioner, ki ga izdaja Mednarodna zveza trenerjev Nevro-lingvističnega programiranja (NLP). Poleg tega je diplomant mednarodnega instituta za zdravljenje in osebno preobrazbo Barbara Brennan School of Healing. To je visoko spoštovana izobraževalna in globalna zdravilna institucija s tisočerimi diplomanti v več kot 50 državah po vsem svetu. Študij zajema proces osebnostnega razvoja študentov, ozaveščanje povezav med umom, telesom ter čustvi in osvajanje specializiranih zdravilnih tehnik in veščin za uporabo v strokovni praksi.

Pri svojem delu odlično kombinira strokovnost z osebnim pristopom. Njegove delavnice so zanimive in polne praktičnih primerov za poslovni ter osebni uspeh.

Kotizacija

198,00 € + 22 % DDV. Plačilo z DDV tako znaša 241,56 € in vključuje strokovno predavanje, prikaz primerov iz prakse z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na izobraževanju, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo izobraževanja. Po izobraževanju vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini
20 % kotizacije.

Dodatne ugodnosti

Zgodne prijave: 10 % popust za pravne osebe oz. 40 % popust za fizične osebe, za prijavo in plačilo do 3 tedne pred izvedbo izobraževanja.

Fizične osebe: stalni 30 % popust na kotizacijo.

Ugodnosti se ne seštevajo!

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.