Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

Top SKILLS

Prestopite iz polja povprečja v polje dosežkov! Self empowerment

16. 11. 2023 - 9:00 - 14:30

198,00€

Termin

Datum:
16. 11. 2023
Trajanje:
9:00 - 14:30
Cena (bez DDV):
198,00€
Event Kategorije:
,
Prijavite se:
Prijavite se

Lokacija

Agencija POTI
Stegne 7, Ljubljana + Google zemljevid

Kontakt

Agencija POTI – z znanjem do cilja!
Telefonska številka:
01 511 39 20
E-naslov:
info@agencija-poti.si

Ne živimo več v dobi, ko so pomembne le izobrazba, izkušnje in opravilne veščine. Pri prizadevanjih za uspešno doseganje ciljev, so poleg naštetega, vse bolj iskana in pomembna samozavest, zaupanje vase, odprtost in sodelovanje. To so najpomembnejše osebne veščine, potrebne za uspeh.

Največja moč je skrita v nas samih. Pogosto se niti ne zavedamo, da jo imamo. Da bi jo odkrili, moramo spregovoriti sami s seboj, se pogledati v ogledalu, odstraniti ovire in se podati po poti, ki nas bo napolnila z mentalno energijo, da se bomo vsakodnevno uspešno soočali z vsem kar nas izziva ter znali izkoristiti priložnosti, ki smo jim doslej pustili, da so nam spolzele iz rok.

Spoznanja kdo smo, kaj znamo, kje smo suvereni in kje šibki, kje so naše priložnosti in kaj nam stoji na poti, so prepogosto preveč oddaljena od nas in vsakodnevne obremenitve nam ne omogočajo, da se bolj spoznamo. Ujeti smo v polje lastne povprečnosti in čas je, da prestopimo v polje dosežkov!

Umske in telesne veščine so tista prepotrebna osnova, ki naj bi jo imel zgrajeno vsak človek, še posebej tak, ki se ukvarja s posli. Osvojil naj bi jih tako, kot je osvojil šofiranje avtomobila ali govorjenje tujega jezika. Gre za vzpostavljanje neke vrste potrebnega avtomatizma, ki nas uspešneje vodi skozi življenjsko pot, bodisi profesionalno ali zasebno. Takšen način vedênja pa je brez spoznavanja samega sebe, brez ustreznega postavljanja ciljev, premajhne sposobnosti zamišljanja prihodnjih situacij in dogodkov, brez upravljanja čustev in pozitivnega razmišljanja zelo otežen, če že ne nemogoč.

Osebne veščine so bistvene za dobro komunikacijo. Njihovo pomanjkanje lahko resno ovira naše razvojne možnosti. Osebne veščine se nanašajo na to, kako delujete in se odzivate v najrazličnejših situacijah. Pomanjkanje samozavesti, poznavanja samega sebe in lastnih ambicij je v okolju, kjer živimo in delujemo pogosto moteče in lahko tudi negativno vpliva na nas ter ostale okoli nas. Sami preverite s kom bi raje sodelovali in kdo se vam zdi primernejši za sodelovanje:

 • Iskren in odprt posameznik alil nekdo, ki govori za tvojim hrbtom?
 • Oseba, ki je dosledna in zanesljiva ali je nekdo, ki hitro menja razpoloženja?
 • Nekdo, ki prepozna vaša prizadevanja ali nekdo, ki samo omeni težave in slabosti?

Kaj je ključno za osebo, ki ve kaj je potrebno za samozavest, suverenost in kompetentnost?

Postavljanje ciljev. Sprejemanje odločitve o tem, kaj želite, in določitev načina, kako boste to dosegli. Ostati zavezani k doseganju cilja in pripravljeni na krmarjenje s težavami.

Motivacija. Izražanje želje po uspehu in izboljšanju pri nalogah. Izkazovanje zaupanja v lastne sposobnosti.

Zanesljivost. Izražanje zanesljivosti, odgovornosti. Od obeh je odvisno na kakšen način se boste spopadali z izzivi in priložnostmi.

Neodvisnost. Sposobnost izpolnjevanja nalog samostojno, z minimalno pomočjo drugih.

Pobuda. Sposobnost, da si sami najde priložnosti. Sprejemanje odločitev, kako boste vplivali na dogodke.

Cilji praktične delavnice:

 • pripraviti udeležence, da se soočijo s samim seboj – izdelava osebne SWOT analize,
 • udeležence motivirati, da prestopijo iz polja povprečja v polje dosežkov,
 • udeležencem predstaviti veščine za primernejše odzivanje, delovanje, vse s ciljem doseganja odličnih rezultatov v situacijah, ko so pod pritiskom in stresom.

5 razlogov za udeležbo na delavnici:

 • spoznavanje lastnih kompetenc in graditev lastne mentalne moči,
 • biti pripravljen na nepredvidljivo,
 • vzpostaviti avtomatizem tam, kjer nam lahko le koristi,
 • spoznati kaj je tisto, kar nas navdihuje in tisto, kar nas uničuje,
 • ugotoviti, kako enostavno je lahko optimalno delovanje, ko enkrat spoznaš svoje kompetence in svoje slabosti,
 • zavedati se, kako pomembno je ne dovoliti, da nas pri kateremkoli opravilu karkoli zmoti.

Na praktični delavnici boste osvojili veščine kako odreagirati, delovati in imeti odlične rezultate v situacijah, ko ste pod pritiskom in stresom. Delo na delavnici je podprto s praktičnimi primeri, povratnimi informacijami in sugestijami predavatelja ter pripravo osebne SWOT analize in soočenje z vrsto izzivov.

Top SKILLS

TERMIN: 16. 11. 2023 (od 9:00 do 14:30)

Na delavnici boste spoznali samega sebe ter dobili vpogled v tiste veščine, ki jih vsakdo potrebuje, da bo pri delu bolj uspešen in v življenju bolj zadovoljen.

 • Osebna SWOT analiza
 • Osredotočenje na prave cilje
 • Zamišljanje in razvijanje lastne uspešnosti
 • Zavedanje o dveh notranjih glasovih in pomembnosti upoštevanja obeh
 • Pomen pozitivnega pogleda na živčnost in sproščanje v napetih trenutkih
 • Fokusiranje pozornosti in uporaba namigov ter iztočnic
 • Spoznavanje vročih točk in reakcij na čustva
 • Pomen miselne in telesne energije
 • Uravnoteženost vseh veščin, recept, ki si ga napiše vsak sam

Andrej Pompe Dr. Andrej Pompe

je avtor, predavatelj, podjetnik, komunikolog, pisec in umetnik. Njegove stvaritve je mogoče najti tako na področju ustvarjalnega razmišljanja, trženja, strateškega upravljanja znamk kot področju glasbe, pisane besede in likovne umetnosti. Njegova multidisciplinarnost in široka miselna usmerjenost mu omogočata povezovanja različnih svetov v nove dimenzije, različnih idej v nove ideje, različnih pogledov v nove poglede. To je bistvo ustvarjalnosti, ki jo vpleta v vse pore življenja, s čimer vedno znova dokazuje njeno moč ter njen pomen v podjetništvu, znanosti, umetnosti in vsakdanjosti.  

Kotizacija

208,00 € + 22 % DDV

Plačilo z DDV tako znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, prikaz primerov iz prakse z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na izobraževanju in prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725, odprt pri N Banki d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo izobraževanja. Po izobraževanju vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Dodatne ugodnosti

Zgodne prijave: 10 % popust za pravne osebe oz. 40 % popust za fizične osebe, za prijavo in plačilo do 3 tedne pred izvedbo izobraževanja.

Fizične osebe: stalni 30 % popust na kotizacijo.

Ugodnosti se ne seštevajo!

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.