Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

 • To izobraževanje je že bilo izvedeno.

TEMPLATE

7. 11. 2019 - 9:00 - 15:30

208€

Termin

Datum:
7. 11. 2019
Trajanje:
9:00 - 15:30
Cena (bez DDV):
208€
Event Kategorija:
Prijavite se:
#

Lokacija

Agencija POTI
Stegne 7, Ljubljana + Google zemljevid

Kontakt

Agencija POTI – z znanjem do cilja!
Telefonska številka:
01 511 39 20
E-naslov:
info@agencija-poti.si

Sodobni pristopi k dvigu inovativnosti in spodbujanje sodelavcev

Inovativno timsko delovanje je lahko največja konkurenčna prednost. Uspešni voditelji moderne dobe gradijo svoj uspeh na inovativnosti in timskem delovanju. Znajo spodbujati zavzetost in sodelovanje, ki je temelj uspeha v dinamičnem poslovnem okolju.

Ključni dejavniki uspešnega timskega delovanja so:

 • razvoj inovativnosti
 • učinkovito obvladovanje sprememb
 • hitro razreševanje konfliktov in problemov
 • ustrezno vodenje tima
 • sodelovanje in zavzetost članov tima

Uspešen tim redno dostavlja rezultate in se stalno prilagaja novim situacijam in izzivom. Timsko delovanje je ogledalo vodje zato je delavnica usmerjena v prepoznavanje in razvoj voditeljstva kot glavnega vodila uspešnega timskega delovanja.

Udeleženci bodo skupaj s predavateljem podrobno spoznali vse dejavnike uspešnega timskega delovanja. Za spodbujanje inovativnosti in razvoj timov je poleg poznavanja teorije potreben še praktični pristop in izvedba, ki temeljita na spontanosti in medsebojni usklajenosti posameznikov. Skozi teorijo in prakso se boste na zanimiv način spoznali s ključnimi elementi uspeha timov in pridobili novo in še kako pomembno znanje za učinkovito vodenje in razvoj timov.

PRODUKTIVNO in INOVATIVNO delovno okolje in timsko delo

TERMIN: 7. 11. 2019 (od 9:00 do 15:30)

Učinkovito vodenje in razvoj timov:

 • točno opredeljen namen in vizija
 • razdeljene vloge posameznikov
 • obvladovanje skupinske dinamike in komunikacije
 • kombinacija strukturiranosti in spontanosti
 • razvito voditeljsvo vodij in članov tima

Vzpostavitev inovativnega delovnega okolja:

 • Spodbujanje inovativnosti posameznikov v timu
 • Razvoj voditeljstva
 • Uporaba coaching načina vodenja timov

Praktične vaje udeležencev:

 • spoznavanje tipičnih značajskih struktur in njihovih lastnosti
 • vedenje “v škatli” in kako jo odpreti
 • orodja in metode za učinkovito timsko delovanje


Zoran Korenjak

je projektni manager in coach z več kot petnajstletnimi izkušnjami. Vodi strateške in kompleksne projekte v uspešnih družbah in večjih organizacijah, med drugimi tudi v finančni industriji. Je soavtor in predavatelj na Akademiji Projektnega Managementa. Poleg izvedbe praktičnih izobraževanj pri Agenciji POTI, predava tudi na strokovnih konferencah, izkušnje in znanje pa je delil tudi s študenti kot gostujoči predavatelj na Ekonomsko-poslovni fakulteti Maribor in Tehnološko-poslovni fakulteti Nova Gorica.

Strokovnost na področju projektnega managementa izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom Project Management Professional (PMP)®, ki se uporablja skoraj v vseh industrijah in metodologijah projektnega vodenja. Izdajatelj tega certifikata je Project Management Institute (PMI), vodilno svetovno združenje na področju upravljanja projektov, programov in portfeljev. ki vsako leto tudi organizira svetovno tekmovanje za PMO leta. V letu 2018 je s svojo ekipo bil eden izmed treh finalistov – oglejte si predstavitveni video.
Strokovnost na področju osebne storilnosti izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom NLP Master Practitioner. Neuro-linguistic programming (NLP) je pristop k komunikaciji, osebnemu razvoju in psihoterapiji, ki temelji na predpostavki, da obstaja povezava med nevrološkimi procesi, jezikovnimi in vedenjskimi vzorci, pridobljenimi skozi izkušnje in da jih je mogoče spremeniti, da bi dosegli določene cilje v življenju.
Poleg tega je diplomant mednarodnega instituta za zdravljenje in osebno preobrazbo Barbara Brennan School of Healing. To je visoko spoštovana izobraževalna in globalna zdravilna institucija s tisočerimi diplomanti v več kot 50 državah po vsem svetu. Študij zajema proces osebnostnega razvoja študentov, ozaveščanje povezav med umom, telesom ter čustvi in osvajanje specializiranih zdravilnih tehnik in veščin za uporabo v strokovni praksi.

Pri svojem delu odlično kombinira strokovnost z osebnim pristopom. Njegove delavnice so zanimive in polne praktičnih primerov za poslovni ter osebni uspeh.

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!

Ugodnosti se ne seštevajo!

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.