Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

  • To izobraževanje je že bilo izvedeno.

NOVO
Napredno vodenje in motiviranje sodelavcev generacije Y

1. 1. 2020 - 1. 1. 2021

208€

Termin

Začetek:
1. 1. 2020
Zaključek:
1. 1. 2021
Cena (bez DDV):
208€
Event Kategorije:
,

Lokacija

Agencija POTI
Stegne 7, Ljubljana + Google zemljevid

Kontakt

Agencija POTI – z znanjem do cilja!
Telefonska številka:
01 511 39 20
E-naslov:
info@agencija-poti.si

Kaj se zgodi, ko zaposlimo predstavnike generacije Y?

Kmalu opazimo, da so drugačni kot generacije pred njimi. Drugačen imajo pogled na svet, njihove vrednote so drugačne predvsem pa imajo drugačna pričakovanja.

Kako jih lahko učinkovito angažiramo ter umestimo v delovni kolektiv?

Kakšne pristope in metode vodenja delujejo?

Tradicionalne preverjeno ne.

Najpomembnejši element dela z generacijo Y je delo na sebi. Mlajše generacije so že privzeto bolj ozaveščene kot generacije pred njimi. Bolj poznajo svoje možnosti, manj pa mogoče pomanjkanje temeljnih dobrin. Živijo s tehnologijo, ki je del njihovega vsakdana in jo v veliki meri uporabljajo. To lahko razumemo kot omejitev ali pa kot prednost. Torej vodenje generacije Y se prične pri sebi.

Osrednja tema delavnice je Talent-Based Leadership za generacijo Y. Vodje zagotovo potrebujejo znanje in strokovnost na področju vodenja mlajših, drugačnih generacij. Predstavljen bo napreden način vodenja na temeljih talentov.

Talent-Based Leadership temelji na tem, da ima vsak posameznik prirojen potencial v obliki talentov, ki nam pomagajo pri realizaciji naših ciljev. V tem konceptu so poleg identifikacije različnih aspektov talentov posameznika, merjenja in opisov tipičnih vedenj tudi priporočeni načini vodenja in vzpodbujanja razvoja sodelavcev, kakor tudi učinkoviti pristopi za reševanje konfliktov in problemov.

Strokovne podlage za ta koncept zajemajo dognanja temeljev psihoanalize (Sigmund Freud) in v nadaljevanju poznavanja razvoja petih karakternih struktur posameznika od zgodnjega otroštva dalje (Wilhelm Reich). Čustveno-energetski vidik teh karakternih struktur (Barbara Brennan) prinaša še dodatno dimenzijo in poglablja poznavanje področja razvoja posameznika in delovanja v domačem in delovnem okolju.

Delavnica je namenjena namenjena vodjem, ki želijo učinkovito voditi kolektive v katerih so prisotni predstavniki generacije Y. Predstavljene bodo napredne metode motiviranja in vodenja sodelavcev na podlagi talentov (Talent-Based Leadership za generacijo Y) in tudi vsem, ki želite spoznati kako se lahko hitro in učinkovito preobrazite iz tradicionalnega vodje v naprednega voditelja starejših predvsem pa mlajših generacij. Namen delavnice je razvoj voditeljstva in sposobnosti posameznika za uspešno vodenje različnih generacij.

Generacija Y

  • zakaj je ta generacija tako drugačna
  • temeljne vrednote in pričakovanja generacije Y
  • tipični izzivi in prednosti generacije Y

 

Vodenje generacije Y

  • osnove (ne)učinkovitega vodenja različnih generacij
  • razvoj osebnosti posameznika – kombinacija prirojenih lastnosti in vpliva okolja
  • pet različnih aspektov talentov posameznika – prepoznavanje, uravnavanje, uporaba
  • različne metode učinkovitega vodenja generacije Y in (so)delovanja z njimi

 

Primeri dobrih praks in praktične vaje udeležencev

  • primeri iz prakse
  • praktične vaje udeležencev

Zoran Korenjak, PMP, CCMP, NLP Master Practitioner, BHS Practitioner

Projektni manager, predavatelj in coach z več kot petnajstletnimi izkušnjami pri vodenju različnih timov. Vodi strateške in kompleksne projekte v uspešnih družbah in večjih organizacijah, med drugimi tudi v finančni industriji. Je soavtor in predavatelj na Akademiji Projektnega Managementa, predava na strokovnih konferencah in izvaja coaching programe za posameznike ter podjetja. Pri svojem delu odlično kombinira strokovnost z osebnim pristopom. Njegove delavnice so zanimive in polne praktičnih primerov za poslovni ter osebni uspeh.

Strokovnost na področju osebne storilnosti izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom NLP Master Practitioner, ki ga izdaja Mednarodna zveza trenerjev Nevro-lingvističnega programiranja (NLP). Poleg tega je diplomant mednarodnega instituta za zdravljenje in osebno preobrazbo Barbara Brennan School of Healing. To je visoko spoštovana izobraževalna in globalna zdravilna institucija s tisočerimi diplomanti v več kot 50 državah po vsem svetu. Študij zajema proces osebnostnega razvoja študentov, ozaveščanje povezav med umom, telesom ter čustvi in osvajanje specializiranih zdravilnih tehnik in veščin za uporabo v strokovni praksi.

Strokovnost na področju uvajanja sprememb dokazuje z mednarodno priznanim certifikatom Certified Change Management Professional™ (CCMP™), ki ga izdaja vodilno svetovno združenje na področju upravljanja sprememb Association of Change Management Professionals (ACMP).

Strokovnost na področju projektnega managementa izkazuje z mednarodno priznanim certifikatom Project Management Professional (PMP)®, ki ga izdaja Project Management Institute (PMI), vodilno svetovno združenje na področju upravljanja projektov, programov in portfeljev.

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.