Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

 • To izobraževanje je že bilo izvedeno.

Coaching

Izkoristite edinstven BTI pristop za razvoj vaših potencialov in darov!​

1. 1. 2020 - 1. 1. 2021

Termin

Začetek:
1. 1. 2020
Zaključek:
1. 1. 2021
Event Kategorija:

Lokacija

Agencija POTI
Stegne 7, Ljubljana + Google zemljevid

Kontakt

Agencija POTI – Ana Kordiš
Telefonska številka:
01 511 39 21
E-naslov:
ana.kordis@agencija-poti.si

Okolica zunaj nas je kot ogledalo, ki nam kaže kje smo v našem poslovnem in osebnem življenju. To stanje je posledica sprejemanja odločitev, ki smo jih sprejemali v preteklosti.

Definicija norosti v življenju je, da počnemo ene in iste stvari, ki smo jih počeli do sedaj, sprejemamo ene in iste odločitve, pričakujemo pa, da bomo imeli drugačne rezultate. Ene in iste stvari počnemo zaradi miselnega in čustvenega vzorca, ki se ga navzamemo že od otroštva in v nadaljevanju, od družbe v kateri se gibljemo.

Ljudje dostikrat v življenju ne moremo iti naprej, ker se oklepamo nekaterih stvari v življenju. Ko pa se odločimo, da se od teh stvari ločimo se nam odpre morje novih priložnosti, ki jih prej sploh nismo videli.

Če želimo karkoli spremeniti, je ključno, da spremenimo način na katerega počnemo stvari v življenju in spremenimo naš miselni in čustveni vzorec delovanja. Vloga žrtve v življenju, ki krivi situacije okoli nas za neuspeh v življenju nas žal ne pripelje do boljših rezultatov.

To storimo po naslednjem principu:

 • DO (počnemo stvari v življenju)
 • OBSERVE (opazujemo rezultat)
 • CORRECT (spreminjamo način delovanja, ta korak je ključnega pomena, saj nas pripelje ven iz začaranega kroga)

Cilji coachinga:

 • Spoznati samega sebe in prepoznati poslanstvo, ki vas izpolnjuje
 • Prepoznati vzorce delovanja in načine spreminjanja destruktivnih vzorcev v konstruktivne
 • Delovati v skladu s principom DO, OBSERVE, CORRECT
 • Prevzeti popolno odgovornost za lastne odločitve, ki so: take it (sprejmem situacijo), change it (izvajam spremembe v lastnem delovanju) ali leave it (zapustim situacijo). To pomeni, da se ne ukvarjamo s tem, kar se dogaja zunaj nas, niti ne poskušam spreminjati ljudi in stvari okoli sebe. Enostavno spreminjam lastno delovanje in se na podlagi rezultatov odločim ali nastalo situacijo sprejmem, ali še izvajam spremembe, ali pa se preprosto ločim od nastale situacije
 • Situacije so in vedno bodo. Naučili se bomo konstruktivnega dojemanja nastalih situacij in posledično sprejemanja konstruktivnih odločitev v življenju
 • Prevzemanje konstruktivnih odločitev in ločitev od destruktivnih vzorcev

Koristi in spoznanja:

 • Mirnost
 • Konstruktivna naravnanost v stresnih situacijah
 • Samoiniciativnost
 • Skrb in odgovornost za svoje življenje
 • Odločnost

Pika na i pri Coachingu je znanje, ki izhaja iz vzhodnjaških veščin, združeno z zahodnjaškim razumevanjem evropejcev, ki nam omogoča, da preko fizičnega telesa spoznamo univerzalne zakonitosti. In šele takrat ko sami začutimo in spoznamo te zakonitosti, obstaja veliko večja verjetnost, da bomo uspešno spreminili tudi naše mentalne in čustvene vzorce v praksi.

Mag. Peter Babarovič

je magistriral s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo “Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju”. Svoje znanje o človeških potencialih že več kot 16 let razvija tudi kot učitelj in vaditelj veščine Ki Aikida. Je avtor številnih člankov na temo uspešnega in učinkovitega vodenja, razumevanja ter razvoja lastnega potenciala. Ukvarja se z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra v podjetjih. Deloval je že v več kot 100 slovenskih podjetjih z izobraževanji: Vodenje zaposlenih k skupnemu cilju, Moja odgovornost za uspeh, Optimalna izraba časa – povečajte svojo storilnost na delovnem mestu, Razvoj kompetenc za vodje …

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.