Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

NADGRADNJA

STORYTELLING (2) – delavnica za ustvarjanje prepričljivih in uporabnih zgodb – nadaljevanje

Nadgradnja znanja pisanja dobrih zgodb

8. 4. 2024 - 10:00 - 13:00

88,00€

Termin

Datum:
8. 4. 2024
Trajanje:
10:00 - 13:00
Cena (bez DDV):
88,00€
Event Kategorije:
,
Prijavite se:
Prijavite se

Lokacija

Interaktivno on-line izobraževanje
Natančen potek dela in jasna navodila za on-line udeležbo na interaktivnem izobraževanju boste prejeli v elektronskem sporočilu pred izvedbo.

Kontakt

Agencija POTI – z znanjem do cilja!
Telefonska številka:
01 511 39 20
E-naslov:
info@agencija-poti.si

Na praktični delavnici boste izvedli in se naučili še vse tisto, kar je izjemno pomembno pri sodobnem komuniciranju in uporabi zgodb kot ene najmočnejših prepričevalnih orodij.

V osnovni delavnici ste spoznali moč in učinkovitost zgodbe in vse njene najpomembnejše elemente, v nadaljevanju pa boste vaše znanje nadgradili z uporabnostjo na zelo različnih področjih. Obravnavali boste naslednja področja pomembna za pripravo in uporabo zgodbe:

  • različne zvrsti zgodbe
  • “preoblečenje” znane zgodbe
  • moč novih besed
  • dolžina zgodbe in njeno krajšanje
  • prilagoditev zgodbe različnim medijem
  • digitalna zgodba

Pomembno pa je eno: ZGODBA MORA BITI DOBRA. Le takšno si zapomnimo, nas prepriča in jo pripovedujemo naprej.

STORYTELLING (2) – delavnica za ustvarjanje prepričljivih in uporabnih zgodb - nadaljevanje

TERMIN: 8. 4. 2024 (od 10:00 do 13:00)

Izobraževalno on-line srečanje bo temeljilo na delavnicah – praktičnih primerih. Osnova za delo bodo tudi zgodbe, ki ste jih zapisali na dosednjih delavnicah.

Andrej Pompe

Dr. Andrej Pompe,

je avtor, predavatelj, podjetnik, komunikolog, pisec in umetnik. Njegove stvaritve je mogoče najti tako na področju ustvarjalnega razmišljanja, trženja, strateškega upravljanja znamk kot področju glasbe, pisane besede in likovne umetnosti. Njegova multidisciplinarnost in široka miselna usmerjenost mu omogočata povezovanja različnih svetov v nove dimenzije, različnih idej v nove ideje, različnih pogledov v nove poglede. To je bistvo ustvarjalnosti, ki jo vpleta v vse pore življenja, s čimer vedno znova dokazuje njeno moč ter njen pomen v podjetništvu, znanosti, umetnosti in vsakdanjosti.

Kotizacija

88,00 € + 22 % DDV

Plačilo z DDV tako znaša 107,36 € in vključuje on-line interaktivno strokovno predavanje, praktične predstavitve in razlage, on-line sodelovanje udeležencev s predavateljem, seminarsko gradivo, ki ga prejmejo udeleženci dan pred pričekom izobraževanja ter potrdilo o udeležbi na izobraževanju. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. SI56 3300 0000 1159 917, odprt pri Addiko Bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo izobraževanja. Po izobraževanju vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Dodatne ugodnosti

Dodatne ugodnosti za to izobraževanje ne veljajo.

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.