Additional menu

Nalagam Izobraževanja

« Nazaj na Koledar izobraževanj

Uspešna pogajanja za nemško govoreča tržišča v nemškem jeziku

Naučite se pogajalskih tehnik in hkrati utrdite znanje nemškega jezika

10. 7. 2024 - 9:00 - 15:30

228,00€

Termin

Datum:
10. 7. 2024
Trajanje:
9:00 - 15:30
Cena (bez DDV):
228,00€
Event Kategorije:
,
Prijavite se:
Prijavite se

Lokacija

Agencija POTI
Stegne 7, Ljubljana + Google zemljevid

Kontakt

Agencija POTI – z znanjem do cilja!
Telefonska številka:
01 511 39 20
E-naslov:
info@agencija-poti.si

Intenzivna praktično naravnana delavnica je namenjena izboljšanju vaših pogajalskih veščin in utrjevanju znanja nemškega jezika, saj v celoti poteka v nemškem jeziku, kar vam omogoča aktivno izkušnjo uporabe jezika v realnih pogajalskih situacijah.

V svetu pogajanj je temeljita priprava ključnega pomena, saj moramo na sogovornika narediti močan vtis in ga prepričati z argumenti. Biti prepričljiv sogovornik zahteva obvladovanje številnih veščin, kot so spretno komuniciranje, samozavestno izražanje, empatija do sogovornika, obvladovanje retorike in govorice telesa, zaznavanje manipulacij, občutek za pravi trenutek ter vešče zagovarjanje svojih stališč. Če k temu dodano še tuj jezik, kot je nemščina, pa to predstavlja še dodatni izziv.

Večina nemških, avstrijskih in švicarskih poslovnežev tekoče govori angleški jezik. Vendar pa je zmožnost kompetentnega pogajanja v nemškem jeziku izjemno cenjena, saj ustvarja odličen vtis in prispeva k večjem uspehu.

Poleg obvladovanja nemškega jezika je v pogajalskih situacijah še dodaten izziv tudi dejstvo, da smo v Nemčiji, Avstriji in Švici v zadnjih letih vse pogosteje v stiku z ljudmi tujih mentalitet, kar zahteva posebno pozornost. Na delavnici bodo predstavljeni številni realni primeri iz prakse pri pogajanjih, ki poleg razumevanja specifik nemško govorečih trgov, vključujejo tako jezikovno kot tudi kulturno razsežnost. Pridobili boste dragocene izkušnje in veščine, ki vam bodo omogočile doseči vrhunske rezultate pri pogajanjih v nemškem jeziku, tudi s sogovorniki različnih mentalitet.

Uspešna pogajanja za nemško govoreča tržišča v nemškem jeziku

TERMIN: 10. 7. 2024 (od 9:00 do 15:30)

Vstopite v svet poslovne kulture na nemško govorečih trgih in odkrijte ključne veščine za uspešno zagovarjanje cenovnih stališč in poslovnih ciljev:

  • Spoznali in preizkusili boste različne izjemno učinkovite metode pogajanj pri osebne srečanju, on-line, pisno, …
  • Primerjali pisno in ustno komunikacijo med slovenskimi podjetji in podjetji na nemško govorečih trgih ter tako pridobili tudi vpogled v njihove prakse
  • Naučili se boste logične prezentacije v nemškem jeziku, kar vam bo omogočilo jasno in prepričljivo izražanje v različnih pogajalskih situacijah
  • Pridobili boste ključna znanja in veščine za uspešno razumevanje poslovnih partnerjev in s tem tudi ključno prednost pri vzpostavljanju in ohranjanju dobrih poslovnih odnosov in uspeha na nemško govorečih trgih

Monika Bračika

Monika Bračika se je rodila in odrasla v Nemčiji, svojo poslovno kariero pa je gradila po vsem svetu, tako na področju prodaje kot tudi nabave. Poslovna potovanja in pogajanja so njen vsakdanjik že 25 let in tako si je pridobila globok vpogled v različne poslovne kulture, prakse in izzive, s katerimi se srečujejo podjetja v različnih delih sveta, od Evrope, do Azije, S. in J. Amerike, Arabskega sveta, … Kot energična in karizmatična predavateljica svoje znanje in izkušnje z veseljem in brez zadržkov deli z udeleženci izobraževanj. Njena izobraževanja so polna primerov iz poslovne prakse v mednarodnih okoljih, ki jih dopolnjuje s številnimi interaktivnimi vajami, ki udeležencem omogočajo, da osvojene tehnike in veščine takoj prenesejo v svojo prakso.

Kotizacija

228,00 € + 22 % DDV

Plačilo z DDV tako znaša 278,16 € in vključuje strokovno predavanje, prikaz primerov iz prakse z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na izobraževanju in prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. SI56 3300 0000 1159 917, odprt pri Addiko Bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo izobraževanja. Po izobraževanju vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Dodatne ugodnosti

Člani Slovensko-nemške gospodarske zbornice: 20 % popust

Zgodne prijave: 10 % popust za prijavo in plačilo do 3 tedne pred izvedbo izobraževanja.

Fizične osebe: stalni 30 % popust na kotizacijo.

Ugodnosti se ne seštevajo!

Trulli
© Agencija POTI d.o.o.. Vse pravice pridržane.
V primeru višje sile si pridržujemo pravico do spremembe termina izvedbe izobraževanja.