NOVO Začni s sladico

Uvidi za vsak življenjski okus

Avtor: dr. Matej Miklavec ISBN številka: 978-961-95719-0-3 Cena: 25,00 €
Knjiga je priložnost za upočasnitev, priložnost novega izkustvenega razmisleka in okusa živosti življenja. Je zbirka transformacijskih uvidov/misli/modrosti, ki nam širijo perspektivo doživljanja/zavedanja sebe in sveta.
Začni s sladico

 

 

Knjiga lahko služi kot priročnik za trenutke v stiski, da nas preko različnih tem usmerja v brezčasno navzočnost, naše bistvo, jasnost in mir, ki je neodvisen od situacij, okolišlin in drugih ljudi  ter omogoča bolj bister naslednji korak. 

 

Pogavja v knjigi

1. Predgovor

2. Zgodba

3. Uvod

4. Uvid

5. Sprememba

6. Ego

7. Poslušanje

8. Pravi vir doživljanja

9. Kdo sem

10. Vseživljenjsko učenje

11. Čas

12. Cilj

13. Odnos

14. Meditacija

15. Navada

16. Stres

17. Skrb

18. Strah

19. Odločitev

20. Slike v knjigi

21. Beseda o slikarskih delih

22. Hvala

23. Priporočeni avtorji

O avtorju

Dr. Matej Miklavec je bil rojen v Postojni in živi v Štorjah. Po formalni izobrazbi je strojnik, ki se je več let ukvarjal z razvojem in raziskavami naprednih avtomobilskih izdelkov ter zasnoval inovativne rešitve, ki se uporabljajo v avtomobilih.

globoko spoznanje o pravem izvoru človeškega doživljanja ga je preobrazilo v drugačno izkušnjo življenja in porinilo na novo področje dela osebne in skupinske učinkovitosti, kjer ambicioznim ljudem in podjetjem pomaga, da lažje pridejo do novih rezultatov in zadovoljstva.

Zasnoval je 40-urni program Razvoj osebnih potencialon za kakovostno življenje, spretni program Trije miti o stresu in večdnevno delavnico Zavestnega poslušanja, skozi katere udeležence vodi v širšo perspektivo življenja.

Avtor knjige vodi tudi praktično delavnico POSLUŠANJE- skrivnost dobrih odnosov, rezultatov in zadovoljstva.

Opombe

Poštnina ni vračunana v ceno!

Ob nakupu knjige boste prejeli tudi darilo!

Povejte naprej: