NOVO Ujemi ritem življenja

Knjiga o osebnem menedžmentu - kako voditi sebe

Avtor: Irena Potočar Papež ISBN številka: 978-961-94113-5-3 Cena: 19,90 €
Življenje nam je vedno pripravljeno ponuditi vstop v svetišče, kjer je obilje lepega. V prostor, kjer se vsak dan lahko udeležujemo lekcij o hvaležnosti, ljubezni, pogumu, sočutju, zdravi tekmovalnosti, prijaznosti, spoštovanju, vztrajnosti, novih priložnostih ... Le vrata je treba odpreti in se podati na to pot, ki je dolga toliko, kolikor je dolgo naše življenje. To so namreč vseživljenjske učne ure, v katerih se menjajo naše vloge, učimo in se učimo, zavračamo in sprejemamo, jočemo in se smejemo, se veselimo in žalostimo, plešemo in se spotikamo, padamo in se pobiramo. Padamo in se pobiramo ... Znova in znova. Vsi smo lahko zmagovalci na odru svojega življenja. Zato pojdi tja kamor hočeš. Ujemi reitem svojega življenja.
Ujemi ritem življenja

 

 

To je knjiga o vrednotah, ki nam pomagajo udejanjati sanje in kakovostno živeti. Le zadovoljno življenje namreč vodi do uspehov in dosežkov tako na zasebnem kot poslovnem odru življenja. Dam lahko le, kar imam. In če imam v sebi ljubezen, pogum, vztrajnost, pozitivno samopodobo, prijaznost, jasne cilje, ravnovesje …, to lahko podarjam tudi drugim. S tem pa navdihujem ter navdušujem. Ne le jaz, ampak vsi mi.

Le pravi ritem življenja je treba ujeti … In potem je naš korak harmoničen. Korak, ki je včasih samostojen in solo, včasih v paru ali skupini.

Morda vam bo knjiga pomagala sestaviti vam lastno koreografijo življenja.

Vsebina

Koreografija branja

Življenjsko poslanstvo

Navdušenost in strast

Pozitivna naravnanost

Samopodoba

Spoštovanje

Ljubezen

Pogum

Vztrajnost

Zdrava tekmovalnost

Brez predsodkov

Sočutje

Prijaznost

Hvaležnost

Cilji

Ravnovesje

Gostujoča peresa

 

Poglavja v knjigi (besede z velikimi tiskanimi besedam) ponazarja tudi naslednja zgodbica:

Na klepetu ob kavi so se dobile prijateljice LJUBEZEN, VZTRAJNOST, POZITIVNA NARAVNANOST, PRIJAZNOST, SAMOPODOBA, ZDRAVA TEKMOVALNOST in HVALEŽNOST. Po krajšem druženju so ugotovile, da jim za popolnost nekaj manjka. Zato so BREZ PREDSODKOV povabile medse še SOČUTJE, SPOŠTOVANJE, RAVNOVESJE in POGUM. Pogovarjali so se o ŽIVLJENJSKEM POSLANSTVU, STRASTI in CILJIH.

Med sproščenim kramljanjem in v zabavnem vzdušju so družno ugotovili, da skupaj uravnavajo RITEM ŽIVLJENJA. Spoznali so, da se dopolnjujejo in le v sozvočju ohranjajo ali ustvarjajo kolo ravnovesja. Življenjskega ravnovesja. V svojo družbo s pomočjo v tej knjigi zapisanih modrovanj in zgodb vabijo tudi tebe, draga bralka, dragi bralec.

Opombe

Poštnina ni vračunana v ceno!

Ob nakupu knjige boste prejeli tudi darilo!

Povejte naprej: