POSLUŠANJE- skrivnost odlične komunikacije, dobrih odnosov in poslovnih rezultatov

Tehnike aktivnega poslušanja za bolj učinkovito komunikacijo in preprečevanje konfliktov tudi s prepoznavanjem govorice telesa

V negotovih stresnih okoliščinah, kar velja za današnji čas, je učinkovita komunikacija bistvenega pomena za dobre odnose, rezultate in zadovoljstvo, tudi pri delu.

POSLUŠANJE- skrivnost odlične komunikacije, dobrih odnosov in poslovnih rezultatov
TERMIN: 17. 5. 2023 (od 09:00 do 15:30) Prijavite se
Visoke zahteve, pritiski, pomanjkanje časa, sprožijo veliko razmišljanja in s tem nepreverjene predpostavke, ki ovirajo dober stik z ljudmi in sposobnost učinkovitega mišljenja za reševanje izzivov.

 

 

 

Mislimo si, da smo že dobri poslušalci, ker se nam zdi poslušanje samoumevno.

 

Poslušanje ni direktno, vključuje tudi možnosti različnih interpretacij in odzivov. Je temeljna veščina na katero smo v vsej naglici in pritisku dela pozabili in jo lahko bistveno poglobimo, če se zavedamo omejujočih ovir, skritih potencialov in vpliva poslušanja. Obisk praktične delavnice je priložnost novih izkustvenih spoznanj za učinkovito komunikacijo in preprečevanje konfliktov z večjo prisotnostjo in zavedanjem.

Za več o tej tematiki obiščite:

 

Program:

Kakšna je moč poslušanja pri vodenju in ustvarjanju novih rezultatov

Prevzemanje odgovornosti za učinkovito poslušanje

Kaj je poslušanje in kako ga lahko izboljšamo

Kakšne so 3 dimenzije poslušanja

Kakšne so ovire pri poslušanju in kakšni potenciali

Kako poslušati, da smo bolj potrpežljivi in se izognemo nesporazumom

Kako poslušati, ko nas drugi nočejo poslušati

Kako slišati neizrečeno

Kako zaznati in preverjati predpostavke

Kako se znebiti svojih nezaželjenih misli in navad poslušanja

Kako izboljšati stik, zavzetost in zaupanje s poslušanjem

Kako s poslušanjem ustvarjamo odnose, kako nove priložnosti in zadovoljstvo, ne glede na okoliščine


 

Predavatelj

Dr. Matej Miklavec je coach za razvoj osebnih potencialov. Dela s posamezniki in skupinami v podjetjih, ki si želijo več izražanja svojega polnega potenciala ter zadovoljstva. Po formalni izobrazbi je strojnik, ki se je več let ukvarjal z razvojem in raziskavami naprednih avtomobilskih izdelkov. Globoko spoznanje o pravem izvoru človeškega doživljanja ga je transformiralo v drugačno izkušnjo življenja in novo področje dela osebne in skupinske učinkovitosti. Dodatno praktično znanje je pridobival preko vipassana meditacije, raziskovanja s tehnikami transpersonalne psihologije ter opravljanja različnih certifikatov za coaching, od nevrolingvističnega programiranja, stakeholder centered coachinga do transformacijskega coachinga. Je član organizacij Toastmasters in mednarodne zveze za poslušanje ILA.

Kotizacija

198,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 241,56 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. SI56 3300 0000 1159 917 pri Addiko Bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Prijavite se Obvesti me o naslednjem terminu >

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!

Povejte naprej: