NOVO Odličnost poslovnih rezultatov navkljub drugačnim pogledom [Izobraževanje po meri]

Različnost je dobrodošla, saj različni pogledi omogočajo razvoj celotnega tima!

Praktično izobraževanje je namenjeno zaključenim skupinam v okviru naše ponudbe "Izobraževanje po meri".

 

Imate izzive, ko zaradi različnih pogledov ne morete poenotiti tima v organizaciji. Ali vsakdo vleče na svojo stran in ne zna prisluhniti drugi strani in njihovim argumentum. To se dogaja zaradi nepoenotenih stvari in razumevanj.

 

Za Vas smo pripravili izobraževalni program – praktično delavnico, ki vam bo omogočila doseganje odličnih poslovnih rezultatov, navkljub drugačnim pogledom različnih stvari.

Odličnost poslovnih rezultatov navkljub drugačnim pogledom  [Izobraževanje po meri]

To boste storili na način, da boste najprej določili krog so-odvisnosti vseh strani, kjer boste spoznali, da skupaj bivate in sodelujete.

 

Nato si boste pogledali ključne elementne in zakone konstruktivnega delovanja v timu. Ravno tako si boste pogledali kaj je potrebno, da skupina postane tim!

 

Oblikovali in narisali boste ladjo z vašo posadko – vsi ste namreč na eni in isti ladji. Tu se bodo določile dobre stvari vsakega posameznika, kajti samo na takšen način – z razvojem edinstvenih prednosti vsakega v timu se bodo dosegli in presegli običajni rezultati – dosegla se bo odličnost tima!

 

Nadaljevalo se bo z oblikovanjem skupne vizije – kam gremo (na keteri otok), saj vsi plujemo proti njemu.

 

Na koncu se bodo določila še skupna pravila, naloge in vloge vsake strani z namenom doseganja skupnega cilja. Tako se izognemo temu, da vsakdo vleče na svojo stran, saj imamo skupna pravila katerih se vsi držimo, z namenom doseganja odličnosti.

Program

Določitev kroga so-odvisnosti vseh strani


Kaj določa naše vedenje?


Destruktivni in konstruktivni vzorci delovanja


Kdaj skupina postane tim?


Ladja – dobre strani vsakega posameznika na tej ladji


Določitev skupnega sanjskega otoka – kam gremo


Določitev skupnih pravil / nalog in vlog vsake strani

Izobraževanje poteka pod vodstvom:

Mag. Peter Babarović
je magistriral na področju ravnanja z ljudmi v podjetjih. Že več kot 10 let se aktivno kot trener in coach ukvarja tako v Sloveniji kot tudi v tujini z usposabljanji in treningi. Deloval je v že več kot 100 slovenskih podjetjih. Zadnja leta pa deluje tudi kot predavatelj na področju: Vodenje sodelavcev k skupnemu cilju, Moja odgovornost za uspeh, Učinkovito obvladovanje časa. To usposabljanje vključuje zavedanje pomembnosti postavljanja konstruktivnih ciljev ter s tem povezane lastne odgovornosti za sprejemanje in doseganje teh ciljev. Velik poudarek je tudi na osebnem delovanju, organizaciji časa, organiziranosti dela ter sledenju zastavljenim ciljem.

Dodatne informacije

01/511-39-21


Za ponudbo ali rezervacijo terminov prosimo pišite na
e-naslov: ana.kordis@agencija-poti.si 

 

Povejte naprej: