Povezan tim in bolj uspešno delovanje v timu [Izobraževanje po meri]

Ta program je namenjen zaključenim skupinam in vključuje ključne elemente tima in timske dinamike s tehnikami Iwama Ryu Aikida (V nadaljevanju Aikida)

Udeleženci so preko fizičnega, umskega in čustvenega dela udeleženi pri sestavljanju sestavljanke – kaj je potrebno da smo lahko uspešni in učinkoviti s pomočjo ključnih principov Aikida.

 

Namen teambuildinga

Spoznati, kako se lahko različni posamezniki v timu naučijo ceniti in spoštovati razlike pri sodelavcih pri delu in komunikaciji in začnejo te razlike uporabljati za povečanje uspešnosti in gradnjo odnosov.   

 

Ključno

Preko energijskih fizičnih vaj ljudje pridejo do spoznanja česa vsega so dejansko zmožni, pa se tega prej sploh niso zavedali (neupogljiva roka, nedvigljivo telo…)

  • V sklopu vadbe s sodelavci se naučijo biti samoiniciativni in osredotočeni. Pri vadbi pazijo na ostale sodelavce, s čimer se naučijo biti odgovorni do njih. Skozi vadbo spoznajo, da je potrebno iskati pot in ne konflikt. Naučijo se spoštovati drugačnost, saj spoznajo da ni boljših in slabših.
Povezan tim in bolj uspešno delovanje v timu [Izobraževanje po meri]

Prednosti

Prednost takšnega programa je v tem, da udeleženci preko interakcije fizičnega nivoja skupaj z mentalnim in čustvenim delom, pridejo do ključnih spoznanj, ki jih nato apliciramo v vsakodnevne aktivnosti timskega dela. Ko pridemo do določenih spoznanj preko motorike celotnega telesa si takšne stvari veliko lažje zapomnimo, kot pa če bi jih počeli samo mentalno.   


Na koncu se pripravi akcijski načrt vsakega posameznika kako bo pridobljeno znanje uporabil v podjetju in ga vsakdo predstavi svojemu timu.   

 

Koristi za podjetje:

  • sodelavci z večjim energijskim potencialom, 
  • samoiniciativnost sodelavcev, 
  • osredotočenost sodelavcev,
  • odgovornost sodelavcev pri delu z drugimi, 
  • sodelavci začnejo iskati priložnosti, rešitve – poti (in ne izgovorov), 
  • sodelavci začnejo spoštovati različnosti pri ostalih članih tima, 
  • v konfliktnih situacijah se začnejo sodelavci povezovati med seboj in ne razdvajati.

 

Praktično izobraževanje je namenjeno zaključenim skupinam v okviru naše ponudbe "Izobraževanje po meri".  V kolikor bi jih bilo več, bo sodeloval še dodatni trener - sodelavec nosilca teambuildinga.     

Teambuilding poteka pod vodstvom:

Mag. Peter Babarović
je magistriral na področju ravnanja z ljudmi v podjetjih. Že več kot 10 let se aktivno kot trener in coach ukvarja tako v Sloveniji kot tudi v tujini z usposabljanji in treningi. Deloval je v že več kot 100 slovenskih podjetjih. Zadnja leta pa deluje tudi kot predavatelj na področju: Vodenje sodelavcev k skupnemu cilju, Moja odgovornost za uspeh, Učinkovito obvladovanje časa. To usposabljanje vključuje zavedanje pomembnosti postavljanja konstruktivnih ciljev ter s tem povezane lastne odgovornosti za sprejemanje in doseganje teh ciljev. Velik poudarek je tudi na osebnem delovanju, organizaciji časa, organiziranosti dela ter sledenju zastavljenim ciljem.

Dodatne informacije

01/511-39-21


Za ponudbo ali rezervacijo terminov prosimo pišite na
e-naslov: ana.kordis@agencija-poti.si 

 

Lokacija

Agencija POTI

Stegne 7, 1000 Ljubljana

Pokaži na zemljevidu >

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Obvesti me o naslednjem terminu >

Povejte naprej: