Ključna orodja za učinkovito komunikacijo teledelavcev

Izkoristite udobje in učinkovitost, ki nam jo omogoča tehnologija

Vabljeni na odlično praktično delavnico Uspešno delo na daljavo od A do Ž. Več informacij in termin delavnice najdete tukaj.

 

Dobra komunikacija je ključ do uspešnega dela na daljavo. Izbor prave komunikacijske tehnologije pa ključ do dobre komunikacije.


Kljub temu, da se večina podjetij tega dobro zaveda, izboru programske opreme ne posveča dovolj časa. Večina podjetij se odloči za ohranitev obstoječega. To je seveda najbolj preprosto in enostavno, vendar pa vsekakor ni učinkovito in produktivno.

Za uspešno upravljanje teledelavcev 50 let stara tehnologija, kot je elektronska pošta, žal ni dovolj. Ob popularizaciji teledela so se tako na trgu pojavila orodja, kot so Slack, Flock, Ryver, Basecamp, Capfire, itd.


Zgoraj navedena orodja so prilagojena za komunikacijo teledelavcev in so posledično veliko bolj produktivna, pregledna in učinkovita.

Prednost opreme je predvsem v kanalih, ki jih lahko za preglednejšo komunikacijo ustvarimo znotraj ekipe. Tako so zaposleni vključeni le v pogovore, ki so za njih relevantni. Prav tako pa večina orodij podpira veliko integracij, ki poskrbijo za izboljšano učinkovitost.


Kot primer lahko navedemo nekaj integracij, ki jih podpira »Slack«. To so: Google Drive, Dropbox, PayPal, Abakus, Google Hangouts, MailChimp, Twitter, Soudcloud, Marker, Todoist, Troops, Tracky, Presense, Yala, Kiwi, Mode, Clari, itd. Potrebno je poudariti, da naštete integracije niso vse, saj jih je skupaj več sto. Poleg učinkovitosti in enostavne uporabe, tudi izgledajo zelo dobro. Kot nekaj, kar si dejansko želiš uporabljati tekom svojega delovnika.


Da pa imate res vse na enem mestu, nekateri izmed njih, omogočajo tudi video konference znotraj programa. Tako »skakanje« iz enega programa v drugega ni več potrebno, saj danes lahko dobite vse na enem mestu! Z njihovo mobilno aplikacijo lahko z delom ostanete v stiku in na tekočem tudi kadar niste za računalnikom, saj le-ta poskrbi za nemoteno komunikacijo in hitrejšo odzivnost zaposlenih. V kolikor pa se želite od službe »odklopiti« lahko za nekaj ur ali celo nekaj dni izklopite tudi vsa opozorila in tako poskrbite za nemotene večere oziroma počitnice.

  

Če na kratko povzamemo, je opcij, ki so za komunikacijo veliko bolj primerne kot elektronska pošta, ogromno. Na vas pa je, da za svoje podjetje izberete najprimernejšo programsko opremo, ki bo poskrbela za še bolj učinkovito in nemoteno komunikacijo ter vam omogočila več prostega časa.

Smiselno je izpostaviti, da tovrstna programska oprema ni primerna le za komunikacijo med teledelavci, temveč koristi prinaša lahko prav vsem podjetjem , ki si želijo uvedbo novega in učinkovitejšega načina komuniciranja.

 

Ker je dobra programska oprema ključnega pomena za nemoteno komunikacijo in posledično uspešno poslovanje, vas vabimo na našo odlično praktično delavnico "Uspešno delo na daljavo od A do Ž", kjer bomo predstavili tudi tovrstna orodja in njihovo uporabo. Več o delavnici si preberite tukaj.

Povejte naprej: