Osredotočenost

Ne spreglejte praktične delavnice: Z osredotočenostjo (stalnim fokusom) do najboljših rezultatov. Za več informacij in termin delavnice kliknite tukaj.

 

Skozi naše možgane se dnevno poraja na tisoče različnih misli, večina od njih prihaja nekontrolirano. Te misli potem vplivajo na naša čustva in občutke, kar posledično vpliva na naše odločitve in delovanje v življenju.

Naš nezavedni del je hitrejši od zavednega in kot takšen odločilno vpliva na naše delovanje v kriznih situacijah.

Ko spoznamo 4 načine učenja in spreminjanja naših nezavednih vzorcev se naučimo, da tudi v kriznih situacijah odreagiramo konstruktivno.

Naš dosdasnji način razmišljanja in delovanja nas je pripeljal do tega kjer smo sedaj in v kolikor želimo karkoli drugače je potrebno samo to, da spremenimo način razmišljanja in delovanja po katerem smo do sedaj počeli stvari.

Potreben je pogum, da se ločimo od destruktivnih navad in od načina delovanja na katerega smo lahko iz različnih razlogov navezani, ne prinaša pa nam želenih rezultatov.

To najlažje naredimo tako, da se začnemo zavestno osredotočati na ključne dejavnike uspešnega delovanja in vztrajamo toliko časa, dokler nam ti ne postanejo navada. Za več informacij kliknite tukaj.

Veliko uspeha:)

Povejte naprej: