O nas

V Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse. Cilj naših izobraževanj pa je pridobitev znanja, ki ga je moč prevesti v dejanja. 

Pravijo, da so izkušnje najboljša šola - vendar je cena lahko zelo visoka. 

Pri nas predavatelji z udeleženci delijo svoje bogato strokovno znanje in dosedanje izkušnje iz prakse tu pomagajo udeležencem reševati težave s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Do dragocenega znanja boste tako prišli na učinkovit, dinamičen in udoben način.

Prenesi predstavitveno brošuro >

Z vami že 20 let!

Za vas snujemo in izvajamo strokovne seminarje in praktične delavnice s področja vodenja, projektnega managementa, psiholoških tehnik za uspeh v prodaji, učinkovitih metod pogajanj, pogodbenega prava, komunikacijskih veščin, govorice telesa, organizacije časa in dela, učinkovitosti zaposlenih, optimizacije v proizvodnji, vzdrževanja, obnovljivih virov in učinkovite rabe energije, nove zakonodaje in standardizacije, elektrotehnike, telekomunikacij, varnosti pri delu … Strokovni seminarji, ki jih izvajamo so vsakokrat odlično ocenjeni, praktične delavnice pa žanjejo navdušenje udeležencev. Vaša investicija časa in denarja bo zagotovo povrnjena!

Vsako posamezno izobraževanje in njegovo izvedbo lahko tudi povsem prilagodimo potrebam v vašem podjetju ali organizaciji - Izobraževanje po meri
Ne spreglejte pa tudi Coaching in Teambuilding ponudbe.

 

Z novimi znanji do uresničitve vaših ciljev!

Naš založniški program obsega strokovne knjige s področja projektnega managementa, obnovljivih virov energije, elektrotehnike, strojništva, graditve objektov, varnosti proizvodov in varnosti pri delu. Od leta 2000 izdajamo zdaj že uveljavljeno - Elektrotehniško revijo.

 

Veselimo se srečanja z vami!

Agencija POTI je vključena tudi v proces Učečih se organizacij

Smo člani:

Gospodarska zbornica Slovenije

AmCham Slovenija 

Slovensko-nemška gospodarska zbornica 

Avstrijsko-slovenska trgovinska zbornica

Združenje Manager 

Slovensko združenje za kakovost in odličnost

SIST - Slovenski inštitut za standardizacijo

> Združenje izobraževalnih institucij

> Društvo za marketing Slovenije

 

 

Kontakt

Agencija POTI
Izobraževalna, svetovalna in založniška družba, d.o.o.
Stegne 7, 1000 Ljubljana

T: 01/511-39-20, 01/511-39-21
F: 01/511-39-25
E: info@agencija-poti.si
W: www.agencija-poti.si

Podatki o registraciji podjetja

ID za DDV: SI74551400
Matična številka: 5792070

Številka transakcijskega računa:
30000-0005076725

Sberbank d.d.,
Dunajska cesta 128/A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Povejte naprej:

Delavnica mi je ogromno doprinesla k mojemu osebnemu razvoju; zadali smo si cilje, ki se ji bom z velikim veseljem in dopolnjevanjem znanja trudila doseči in uresničiti. Odlično! Hvala!
Franja V. produktni vodja – DELAVNICA: Psihološke tehnike za uspeh v prodaji

Delavnica je zelo zanimiva in odgovarja na veliko vprašanj v povezavi z vodenjem in motiviranjem. Vse pohvale gredo predavatelju, ki je na tako lahkoten in predvsem zanimiv način podajal izkušnje in znanje.
Ivan B., CEO – DELAVNICA: Vodja z leskom v očeh – Sodobni načini vodenja in motiviranja sodelavcev