KREDITNE TOČKE IZS Pametne POLNILNE POSTAJE za ELEKTRIČNA VOZILA - načrtovanje, obratovanje in vzdrževanje

Vse o postavitvi in varnem delovanju pametnih polnilnih postaj, ki jih sofinancira tudi država

Avtor: ISBN številka: Cena:
Izobraževanja v tej obliki trenutno ne izvajamo, ne spreglejte pa novega seminarja Postavitev ePOLNILNIC za električna vozila pri gradnji in prenovi stavb v skladu z novim predlogom Zakona o učinkoviti rabi energije.


V skladu z dogovorom z Inženirsko zbornico Slovenije (IZS) bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem seminarju pridobili 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. 

 

Število električnih avtomobilov v Evropi in Sloveniji vztrajno raste. To seveda posledično terja razvoj in izgradnjo celotne napajalne infrastrukture, od distribucijskega omrežja do končne postavitve elektro polnilnih postaj.

 

Z uveljavitvijo novega Zakona o učinkoviti rabi energije bo tudi obvezno nameščanje infrastrukture in postavitev elektro polnilnih postaj pri gradnji in prenovi poslovnih in stanovanjskih objektov.


 

STROKOVNI PRIROČNIK:

Vsem naročnikom Elektrotehniške revije nudimo 50 % popust pri naročilu strokovnega priročnika.

 Če še niste naročnik to lahko postanete tukaj. 

Pametne POLNILNE POSTAJE za ELEKTRIČNA VOZILA - načrtovanje, obratovanje in vzdrževanje

 

Na strokovnem seminarju vam bo predavatelj podal tudi konkretne nasvete za vaš uspeh pri pridobitvi nepovratnih sredstev na objavljenih razpisih Eko-sklada in Ministrstva za infrastrukturo.

 

Strokovni seminar je namenjen:

  • projektantom,
  • izvajalcem,
  • nadzornikom,
  • vzdrževalcem,
  • investitorjem,
  • uporabnikom, ...

kot pomoč pri načrtovanju, postavitvi, vzdrževanju in upravljanju varnega delovanja elektro polnilnih postaj za napajanje električnih avtomobilov za običajna polnilna mesta kot tudi polnilna mesta visoke moči, tako za napajanje električnih vozil z izmeničnim (AC) tokom kot tudi z enosmernim (DC) tokom.

 

Na strokovnem seminarju bodo predstavljene direktive, predpisi in standardi za načrtovanje, obratovanje, vzdrževanje in preverjanje varnosti delovanja elektro polnilnih postaj ter praktični primeri in pridobljene izkušnje pri umeščanju - postavitvi ter pri upravljanju delovanja in vzdrževanju elektro polnilnih postaj.

 

Ker je v strokovni seminar vključenih veliko praktičnih rešitev in predlogov, ki smo jih pri dosedanjem delu dobili s strani uporabnikov elektro polnilnih postaj in uporabnikov električnih vozil, je za to tematiko tudi veliko zanimanje splošne javnosti.

 

Za več strokovnih vsebin na tem področju obiščite portal Elektrotehniške revije.

Povejte naprej: