NOVO Neverbalno profesionalno

Telo oblikuje um, kalibracija je moč izražanja

Nadaljevalni tečaj neverbalne komunikacije

Kako lepo je nekoč opisal svojo moč neverbalnega izražanja Charlie Chaplin, ki je verjel, da je imela nanj izjemno močen vpliv njegova mama. Kot otroka ga je zabavala, ko je sedela ob oknu in oponašala mimoidoče.

» Z opazovanjem sem se naučil ne samo izražanja čustev preko rok in obraza, temveč tudi opazovanja in preučevanja ljudi.«

Neverbalno profesionalno
TERMIN: 20. 6. 2019 (od 9:00 do 15:30) Prijavite se

In tako lepo, preprosto predstavi pomen razumevanja neverbalnega, velikan nemega filma, danes pa ga predstavljajo številni znanstveniki, ki na dnevnem nivoju proučujejo pomen neverbalnega - profesionalnega.

 

Medosebna komunikacija je veliko več kot izrečen pomen besed, prenesenih informacij in sporočil. Vključuje tudi senzorična sporočila, bodisi namerna ali ne, ki se izražajo v neverbalnem vedenju. Ti neverbalni simboli dajejo sledi in predvsem dodatne informacije, ter pomen nad govorno (verbalno komunikacijo). Govorimo o prisotnosti, govorimo o tem kako razumeti ljudi na najvišjem nivoju opazovanja in kako vplivati nevidno - senzorično na sogovornike, z izjemno kalibracijo verbalnega in neverbalnega.

 

Pridobljena znanja in cilj praktične delavnice:

 • spoznati embleme, regulatorje, ilustratorje in adapterje, zrcaljenje proksemike,
 • naučiti se slišati v komunikaciji kar ni povedano,
 • spoznati pomen učinkovite komunikacije - pot petih glavnih učinkov neverbalnega,
 • transformirati kompetence komunikacije v meta komunikacijo z razumevanjem kalibracije.

 

Program

 • Naj prisotnost govori skozi telo


 • Neverbalni znaki & miselno polje


 • Čustva in naši izrazi – pot od univerzalnih do sestavljenih čustev


 • Raziskovanje smeri oči


 • Sporočila in prikimavanje


 • Spremembe v umu = spremembe v neverbalnem izražanju


 • Kalibracija = meta komunikacija = profesionalna komunikacija


 • Refleksija ali sinhronizacija ob neverbalnem izražanju


 • Bodite živi detektor laži

Predavateljica

Liljana Cvjetičanin, dipl. psih., kinetik* in grafolog 
je strokovnjakinja z več kot 25 leti izkušenj na področju proučevanja posameznika – človekovega notranjega delovanja, njegovega odzivanja na zunanje dejavnike, na vplive okolja in stresne situacije vsakodnevnega življenja. S svojim znanjem, izkušnjami in ustvarjalnostjo je bila v neprecenljivo korist že mnogim podjetjem, ki so jo angažirala kot zunanjo svetovalko za pomoč pri učinkovitejšem vodenju, za pomoč pri zaposlovanju (osebnostni profil kandidatov na podlagi celostne grafološke analize), izvedbo antistresnega treninga in psihološko svetovanje (Antistresni trening za povečanje vaše učinkovitosti), izboljšanju komunikacije (psihološkega teambuildinga in kratke grafološke analize) ter povečanju prodaje (Psihološke tehnike za uspeh v prodaji). Od vseh podjetij s katerimi sodeluje dobiva odlične povratne informacije in priporočila, udeleženci njenih delavnic pa je ne morejo prehvaliti, saj s svojo energijo in pozitivnostjo navduši slehernega.

(*kinetika – gr. nauk o gibanju)

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Prijavite se Obvesti me o naslednjem terminu >

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!

Povejte naprej: