NOVO Uspešno delo na daljavo od A do Ž

Zakonodaja, zaposlovanje, vodenje, nadzor, implementacija, programska oprema, varnost podatkov, ...

Večina podjetij se vsakodnevno sprašuje:

 • Kako izboljšati produktivnost podjetja in prihraniti denar?

 • Kako privabiti in zadržati nadarjene sodelavce?

 • Kako izboljšati zadovoljstvo zaposlenih in ustvariti delovno okolje v katerega se ljudje vračajo z nasmehom?

 

V kolikor se tudi vi spopadate s podobnimi vprašanji ste na pravem mestu. Praktična delavnica "Uspešno delo na daljavo od A do Ž" bo odgovorila na vsa zgoraj navedena vprašanja kot tudi mnoga druga.

Še več informacij boste našli tudi v odličnem članku, ki ga lahko preberete tukaj.
Uspešno delo na daljavo od A do Ž

Praktična delavnica je namenjena vsem, ki razmišljate o uvedbi dela na daljavo, kot tudi tistim, ki se tovrstnih tehnik dela že poslužujete, saj bomo obravnavali tudi potencialne težave, ki lahko nastanejo ob uvedbi teledela in marsikateremu delodajalcu oz. teledelavcu predstavljajo velik izziv.

 

Poleg predstavitve dela na daljavo in opcij, ki jih ta ponuja, bomo na delavnici prikazali tudi samo implementacijo, zakonodajo, zaposlovanje, vodenje in nadzor ljudi - teledelavcev, komunikacijo, varnost podatkov, in še več ...


Ogledali si bomo tudi kako je podjetje IBM skozi teledelo, zmanjšalo stroške in obseg poslovnih prostorov za kar 7 milijonov kvadratnih metrov, ter kako letno prihranijo preko $200 milijonov, 18 927 058 litrov goriva in posledično 450 ton CO2 emisij. Poleg tega vam bomo predstavili tudi tehnike implementacije, ki so zaslužne za uvedbo teledela v podjetjih, kot so Microsoft, 37 Signals, Mercedez-Benz, Deloitte itd.

Ker je dobra programska oprema ključnega pomena za nemoteno komunikacijo in posledično uspešno poslovanje, bomo na delavnici predstavili tudi tovrstna orodja in njihovo uporabo. Podrobneje bomo demonstrirali uporabo komunikacijskih orodij kot je "Slack".

Tisoče podjetij in delavcev že uporablja tehnike teledela, čas je da jih začnete tudi vi! Izkoristite udobje in učinkovitost, ki nam jo omogoča tehnologija in jo uporabite sebi v prid.

Zagotavljamo vam, da bodo informacije pridobljene na delavnici pripomogle privabiti in zadržati nadarjene sodelavce, kot tudi izboljšati njihovo učinkovitost ter vam posledično prihranile veliko denarja.

Investirajte v znanje in stopite v korak s časom, ne bo vam žal!

Program

Delo na daljavo

 • Kaj je teledelo
 • Kako nam lahko koristi

Kako uspešno sodelovati

 • Implementacija teledela
 • Česa ne smete narediti
 • Orodja za uspešno komunikacijo
 • Uspešno vodenje teledelavcev
 • Kako se spopasti s časovno razliko

Zaposlovanje in zadrževanje talentiranih delavcev

 • Kaj so kvalitete teledelavca
 • Kje in kako jih zaposliti
 • Pomembnost testnih projektov
 • Zakaj se je dobro srečati v živo

Življenje teledelavcev

 • Pomembnost dobrih delovnih navad
 • Kako ostati motiviran
 • Ergonomske osnove
 • Čemu se je potrebno izogniti
 • Moje izkušnje

 

Več o delu na daljavo si preberite tukaj.

Odličen članek o pravi izbiri komunikacijske tehnologije, ki omogoča učinkovito komunikacijo teledelavcev pa si preberite tukaj.


 

Predavatelj

Jure Šutar

je poslovni svetovalec in predavatelj z veliko mednarodnih izkušenj. Diplomiral je na slovenski kot tudi korejski univerzi ter se udeležil MBA programa ene izmed najbolj prestižnih poslovni šol, Yonsei School Of Business.

Na svoji poslovni poti je predaval že podjetjem kot so Jeju Air, Litostroj Power, Metrel, Instrumentation Technologies, Pomurske Mlekarne, Hella Saturnus Slovenia, Swatycomet itd. Kot gost je predaval tudi na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani in Gimnaziji Moste.

Glede na to da večino časa preživi v tujini, se sam že več let poslužuje delu na daljavo in vsakodnevno sodeluje s podjetji iz drugega konca sveta. Tekom let je pridobil veliko znanja in izkušenj s tovrstnim delom in posledično postal strokovnjak na tem področju. Med tokratnim obiskom Slovenije bo svoje izkušnje kot tudi večletne raziskave teledela, prvič delil s slovenskimi podjetji.

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, praktične prikaze z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Obvesti me o naslednjem terminu >

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!

Povejte naprej: