NOVO Uspešno reševanje problemov

Novi pristopi

Smo v stoletju možganov in nove ugotovitve nevroznanosti, biopsihologije in sodobne psihologije se širijo na številna področja našega delovanja od razvoja, marketinga, ekonomije … Glede na to, da vsak psihološki in komunikacijski proces korenini v možganih, je zelo pomembno razumeti, kako ljudje razumemo, delujemo in kako sprejemamo odločitve. Torej, kako delujejo možgani in kako učinkovito komunicirati z njimi.  

 

Kako nam torej lahko ta nova dognanja moderne znanosti pomagajo pri konkretnem reševanju problemov?!

 

Uspešno reševanje problemov

Na praktični delavnici bodo v treh sklopih predstavljene izkušnje in metode, ki vam bodo pomagale pri učinkovitem reševanju problemov. Moderen in svež pristop k reševanju problemov pa bo vam in vašim sodelavcem odprl vpogled v nove pristope, s katerimi boste lahko učinkovito dosegali cilje podjetja ali organizacije.

 

Program

Sodobna biopsihologija in reševanje problemov:

 • kaj uporabnega vemo o delovanju možganov,
 • kako sprejemamo odločitve,
 • kakšna je vloga čustev in razuma ter zavesti in podzavesti v našem delovanju,
 • kako učinkovito postaviti cilje za zavest in podzavest.  

 

Uspešno reševanje problemov in učinkovita komunikacija:

 • kako razumemo sporočila,
 • kako uporabiti vse poti do možganov,
 • učinkovita orodja prepričevanja z zgodbami in strateškimi okviri,
 • strategije prepričevanja čustev in razuma.  

 

Upravljanje s spremembami in arhitektura izbire:

 • kako naš um vodi naše telo,
 • vedenjska ekonomija in strategija arhitekture izbire,
 • celovit načrt reševanja vašega konkretnega problema.  

 

Praktična delavnica je usmerjena v neposredno reševanje izzivov udeležencev tako, da bodo predstavljeni koncepti kombinirani s praktičnimi delavnicami, vajami in nalogami.

Predavatelj

Mag. Sebastjan Jeretič,

je strokovnjak s področja strateškega komuniciranja z dolgoletnimi izkušnjami iz gospodarstva in politike. Ukvarja se s psihologijo in strategijo reševanja problemov od kriznih primerov do poslovnih pogajanj in upravljanja z internim komuniciranjem. Je eden pionirjev nevromarketinga v Sloveniji ter certificiran praktik Nevro Lingvističnega Programiranja in v svojem delu uporablja sodobna dognanja o tem, kako delujejo naši možgani in kako te biopsihološke ugotovitve uporabiti v praksi.

 

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Obvesti me o naslednjem terminu >

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!

Povejte naprej: