Vodenje in razvoj timov s spodbujanjem k inovativnosti

Kako uspešen je lahko vaš tim?

Inovativnost je ključen element vodenja in razvoja timov. To je proces, katerega rezultat je stalno prilagajanje timov novim situacijam in izzivom.

 

Na praktičnem izobraževanju udeleženci spoznajo vse faze razvoja timov, značilnosti formalnih in neformalnih vlog v timu in načine za učinkovito vodenje ter usmerjanje tima. Prepričani smo, da je učinkovit tim kot uglašen orkester, ki je sestavljen iz virtuozov, zato imajo na izobraževanju udeleženci tudi z uporabo posebnih glasbil, ki omogočajo enostavno spontano igranje ritmov in melodij, priložnost izkusiti, kako lahko kombinirajo svojo strokovnost in spontanost - ključna elementa učinkovitega razvoja in uspešnosti timov.

Vodenje in razvoj timov s spodbujanjem k inovativnosti

Udeleženci se naučijo kako vzpostaviti delovno okolje, ki spodbuja inovativnost na sistemski in osebni ravni. Inovativnost spreminja ustaljene delovne navade in povzroča stalno soočanje z novim in neznanim, kar večkrat privede do nepričakovanih in nujno potrebnih sprememb ter izboljšav in posledično tudi do večjega uspeha tima.

 

Dejavniki uspeha tima so:

 • točno opredeljen namen in vizija,
 • razdeljene vloge posameznikov,
 • obvladovanje skupinske dinamike,
 • kombinacija strukturiranosti in spontanosti.

 

Udeleženci bodo skupaj s predavateljem podrobno spoznali vse omenjene dejavnike. Za spodbujanje inovativnosti in razvoj timov je poleg poznavanja teorije potreben še praktični pristop in izvedba, ki temeljita na spontanosti in medsebojni usklajenosti posameznikov. Skozi teorijo in prakso se boste na zanimiv način spoznali s ključnimi elementi uspeha timov in pridobili novo in še kako pomembno znanje za učinkovito vodenje in razvoj timov.

 

 

Program

 • Vzpostavitev inovativnega delovnega okolja
 • Spodbujanje inovativnosti posameznikov v timu
 • Faze razvoja timov
 • Formalne in neformalne vloge v timu
 • Vodenje tima
 • Kombiniranje strokovnosti in spontanosti
 • Predstavitev primerov dobrih praks

 

Praktično izobraževanje je namenjeno zaključenim skupinam v okviru naše ponudbe "Izobraževanje po meri". 

Predavatelj

Zoran Korenjak

vodi projekte v skupini Zavarovalnice Triglav na delovnem mestu projektni direktor. Karierno pot je pričel v Zavarovalnici Triglav d.d. kot programer, nadaljeval kot sistemski inženir in kasneje vodilni inženir,  ko se je prvič srečal z vodenjem timov in projektov. Svojo pot je nadaljeval kot vodja informatike v Štore Steel d.o.o., nato pa kot vodja trženja in produkcije v podjetju Aioss d.o.o. Nekaj časa bil na trgu kot poslovni svetovalec in trener. Po izobrazni je diplomiran ekonomist, dodatno pa se je usposobil za vodenje timov in komuniciranje kot NLP Mojster. Vodil je večje projekte in time v zavarovalstvu, jeklarski industriji, bančništvu in informatiki. Pripravlja in vodi usposabljanja iz področja projektnega vodenja, vodenja timov, poslovne analitike, inovativnosti in čustvene inteligence. Dodatno je usposobljen kot mednarodni diplomiran terapevt, kar s pridom uporablja pri svojem delu. Je pozitivno naravnana osebnost, usmerjen na rezultate in odličen predavatelj.

 

Dodatne informacije

01/511-39-21


Za ponudbo ali rezervacijo terminov prosimo pišite na
e-naslov: ana.kordis@agencija-poti.si 

 

 

 

Lokacija

Agencija POTI

Stegne 7, 1000 Ljubljana

Pokaži na zemljevidu >

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Obvesti me o naslednjem terminu >
Povejte naprej: