Edina strokovna revija v Sloveniji 

za elektrotehniko s praktično vsebino!

 

Revija izhaja že dvajseto leto, v treh obsežnih številkah letno. Zaradi konsistentne strokovnosti in praktične uporabnosti revija med bralci uživa velik ugled. Je naročniška in v prosti prodaji ni na voljo.

Elektrotehniška revija

 


Vsi novi naročniki, ki se boste do 31. januarja 2019 odločili za naročilo Elektrotehniške revije v letu 2019, boste naročnino sklenili z 20 % popustom, kot darilo pa vam bomo poslali še zadnjo številko leta 2018.

Na voljo so še zadnji izvodi 2. in 3. številke iz leta 2018 - Znižana cena (2/18 3,99 € in 3/18 6,99 €) velja do razprodaje zalog oz. do 31. 1. 2019. 

 

Uporabni strokovni prispevki

V reviji najdete praktično uporabne strokovne prispevke o električnih inštalacijah nizkih in srednjih napetosti, merilnih tehnikah, električnih strojih, krmiljenju in regulacijah, razsvetljavi, energetski učinkovitosti, obnovljivih virih energije, električni mobilnosti, avtomatizaciji, industriji 4.0., digitalizaciji, umetni inteligenci, vzdrževanju, varnosti pri delu, telekomunikacijah, novi terminologiji, tehniški matematiki, ipd., pa tudi reportaže s pomembnejših posvetovanj in drugih strokovnih srečanj.

Bodite vedno na tekočem!

Za dostop do strokovnih člankov naročite Elektrotehniško revijo tukaj.

Spremljajte pa nas tudi na in strani Elektrotehniške revije, kjer za vas objavljamo aktualne vsebine. 

Kliknite tukaj za naročilo Elektrotehniške revije

Novi predpisi in standardi

Bralci revije so tudi stalno seznanjeni z vsemi novimi predpisi in standardi ter s praktično uporabo le-teh. Spremljanje stalno spreminjajočega se področja zakonodaje in standardizacije s strani uredništva bralcem prihrani veliko časa in energije.

Praktična uporabnost in strokovna pomoč

Posebna omemba gre rubriki "Rešitve iz prakse", ki predstavlja izrazito dodano vrednost za bralce, saj so znanja posredovana na izbranih primerih iz prakse.

V rubriki »Svetovalec« priznani strokovnjaki odgovarjajo na zastavljena vprašanja bralcev. Revija na ta način nudi bralcem neposredno strokovno pomoč pri njihovem delu ter spodbuja izmenjavo izkušenj in znanj.

V rubriki »Pobude in mnenja bralcev« objavljamo izstopajoča razmišljanja bralcev v zvezi z različnimi problematikami, s katerimi se srečujejo v vsakdanji praksi in pobude, ki jih v zvezi s tem naslavljajo na ustrezne organe. 


Stalnim naročnikom revije nudimo posebne ugodnosti pri nakupu strokovnih izdaj Elektrotehniške revije ter številnih priročnikov in tudi do 40 % popust pri udeležbi na strokovnih usposabljanjih na področju:Vsebina zadnje številke Elektrotehniške revije:

Številka 1/2018

Številka 1/2018

Postanite naročnik tudi vi in tako boste deležni še dodatnih številnih ugodnosti pri nakupu

strokovne literature

(tudi do 50 %) in udeležbe na

usposabljanjih

(20 %).

Naročilnica >>>

Spremljajte pa nas tudi na Facebook in Linkedin strani Elektrotehniške revije, kjer za vas objavljamo aktualne vsebine.

Vsi stalni in novi naročniki Elektrotehniške revije prihranite tudi do 60 € pri vsaki prijavi na strokovno usposabljanje. Letna naročnina je 29,70 €.

Vsebina 

Intervju 

Novice in zanimivosti

Zakonodaja in standardizacija 

Električne inštalacije in omrežja 

  • Prenovljeni horizontalni varovalni ločilniki, Aleš Semolič

Obnovljivi viri energije 

E-mobilnost

Telekomunikacije in informacijska tehnologija 

  • Pregledi radijskih tehnologij prihodnosti, Drago Majcen

Elektromotorski pogoni in transformatorji

  • O zatesnjenosti zagozd statorskih utorov velikih rotacijskih strojev - 2. del, Zlatko Matič

Industrija 4.0

Iz prakse za prakso 

  • Tehniška matematika - 11. del, prof dr. Tine Zorič, mag. Gordana Radić in doc. dr. Peter Kitak
  • Izdelava matematičnega modela proizvodnega procesa na primeru hidravličnega sistema z dvema nivojskima posodama, Urška Puncer in Cvetko Fendre

Dobro diplomsko delo

Terminološki kotiček

  • Terminološki kotiček


Cena:

Enoletna naročnina: 29,70 €

Enoletna naročnina za študente in dijake: 19,80 €

Povejte naprej: