Edina strokovna revija v Sloveniji 

za elektrotehniko s praktično vsebino!

 

Revija izhaja že dvajseto leto, v treh obsežnih številkah letno. Zaradi konsistentne strokovnosti in praktične uporabnosti revija med bralci uživa velik ugled. Je naročniška in v prosti prodaji ni na voljo.

Elektrotehniška revija

 


Vsi novi naročniki, ki se boste do 27. maja 2019 odločili za naročilo Elektrotehniške revije v letu 2019, boste naročnino sklenili z 20 % popustom. Pridružite se našim stalnim naročnikom in si zagotovite posebne ugodnosti.

 

Uporabni strokovni prispevki

V reviji najdete praktično uporabne strokovne prispevke o električnih inštalacijah nizkih in srednjih napetosti, merilnih tehnikah, električnih strojih, krmiljenju in regulacijah, razsvetljavi, energetski učinkovitosti, obnovljivih virih energije, električni mobilnosti, avtomatizaciji, industriji 4.0., digitalizaciji, umetni inteligenci, vzdrževanju, varnosti pri delu, telekomunikacijah, novi terminologiji, tehniški matematiki, ipd., pa tudi reportaže s pomembnejših posvetovanj in drugih strokovnih srečanj.

Bodite vedno na tekočem!

Za dostop do strokovnih člankov naročite Elektrotehniško revijo tukaj.

Spremljajte pa nas tudi na in strani Elektrotehniške revije, kjer za vas objavljamo aktualne vsebine. 

Kliknite tukaj za naročilo Elektrotehniške revije

Novi predpisi in standardi

Bralci revije so tudi stalno seznanjeni z vsemi novimi predpisi in standardi ter s praktično uporabo le-teh. Spremljanje stalno spreminjajočega se področja zakonodaje in standardizacije s strani uredništva naročnikom revije prihrani veliko časa in energije.

Praktična uporabnost in strokovna pomoč

Posebna omemba gre rubriki "Rešitve iz prakse", ki predstavlja izrazito dodano vrednost za bralce, saj so znanja posredovana na izbranih primerih iz prakse.

V rubriki »Svetovalec« priznani strokovnjaki odgovarjajo na zastavljena vprašanja bralcev. Revija na ta način nudi bralcem neposredno strokovno pomoč pri njihovem delu ter spodbuja izmenjavo izkušenj in znanj.

V rubriki »Pobude in mnenja bralcev« objavljamo izstopajoča razmišljanja bralcev v zvezi z različnimi problematikami, s katerimi se srečujejo v vsakdanji praksi in pobude, ki jih v zvezi s tem naslavljajo na ustrezne organe.

 

Stalnim naročnikom revije nudimo posebne ugodnosti:

- 20 % popust pri plačilu kotizacije na strokovna usposabljanja na področjih:

- 50 % popust pri naročilu strokovnih priročnikov v Spletni knjigarni


 

Vsebina zadnje številke Elektrotehniške revije:

Številka 1/2019

Številka 1/2019

  • Enostavno načrtovanje zaščitnih sistemov
  • Dimenzioniranje kablov v fotonapetostnih sistemih
  • Umestitev polnilnih postaj za električna vozila v prostor
  • Več ...

Vsi novi naročniki, ki se boste do 27. maja 2019 odločili za naročilo Elektrotehniške revije v letu 2019, boste naročnino sklenili z 20 % popustom. Pridružite se našim stalnim naročnikom in si zagotovite posebne ugodnosti.

Spremljajte nas tudi na in strani Elektrotehniške revije, kjer za vas objavljamo aktualne vsebine.

RSS
Povejte naprej: