Seznanite s svojo ponudbo izdelkov in storitev svoje potencialne kupce!

 

V konkurenčnem boju je oglaševanje neizogibno. Priložnosti za oglaševanje je veliko, za specializirane dejavnosti pa je daleč najplodnejše ciljno oglaševanje. Ravno zato vse, ki proizvajate ali tržite izdelke in storitve v tehniški branži, vljudno vabimo k predstavitvi v naši Elektrotehniški reviji.

 

Dolgoročno oglaševanje v očeh kupcev bistveno vpliva na večjo prepoznavnost blagovne znamke ter podjetja samega.

Pri kupcih vzbuja zaupanje v blagovno znamko in tako se kupci, ki v določenem trenutku iščejo rešitev za svoj problem, najprej obrnejo na tista podjetja, ki se jim dolgoročno vtisnejo v spomin.

Izidi Elektrotehniške revije v letu 2018:

 • Prva številka 1/2018 bo izšla 28. marca 2018.
  • rok za oddajo oglasov: 9. 3. 2018
 • Druga številka 2/2018 bo izšla 29. junija 2018.
  • rok za oddajo oglasov: 15. 6. 2018
 • Tretja številka 3/2018 bo izšla 30. oktobra 2018.
  • rok za oddajo oglasov: 12. 10. 2018

Oglase in novičke nam v zgoraj navedenih rokih pošljite na e-naslov: revija.er@agencija-poti.si.

 

Možnosti predstavitve izdelkov/storitev v Elektrotehniški reviji:

Novička v rubriki "Zanimivosti"

V tem načinu predstavitve lahko (z 300 znaki v obliki teksta ter logotipom in slikami) bralce obvestite o različnih novostih, ki zadevajo vaše poslovanje - na primer: odprtje novih poslovnih prostorov, lansiranje novega izdelka ali storitve... ali zgolj opozorite na svoj obstoj.

 

Oglas v izbrani rubriki

Lahko se odločite za bolj ciljno usmerjeno oglaševanje v obliki predstavitve z oglasom v izbrani rubriki (Električne inštalacije in omrežja, Obnovljivi viri in učinkovita raba energije, Električna mobilnost, Elektropogonski motorji, Varnost pri delu, Vzdrževanje, Razsvetljava, Telekomunikacije in informacijska tehnologija, ...), pri čemer bo ta objavljen pri tematsko najustreznejšem članku. Vaš oglas bo tako še mnogo bolj opažen, saj ga bodo imeli možnost opaziti vsi tisti bralci revije, ki jih konkretna tematika članka zanima in so hkrati tudi vaši potencialni kupci!

 

Promocijski članek

V tej ekskluzivni in najprepričljivejši obliki predstavitve lahko v članku na dveh straneh obravnavate izbrano problematiko, hkrati pa ponudite tudi konkretne rešitve.

Cene oglaševanja (brez DDV)

Cene novičk: 

 • od brezplačne objave do 98 €.

Cene oglasov: 

 • od 260 € dalje.

Cena objave promocijskega članka: 

 • 790 €.

Za podrobnejše informacije nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko: 01/511-39-22 ali nam pišete na e-naslov revija.er@agencija-poti.si.

Dodatna ponudba

 • Oglaševanje v obliki promocijskih materialov na specializiranih strokovnih izobraževanjih v organizaciji Agencije POTI (vložni list v gradivu ali razstavni material).
 • Oglaševanje v obliki bannerja na spletni strani in podstraneh www.agencija-poti.si.

Odločite se za oglaševanje v vseh treh številkah in koristite izdatne popuste!

Raziskave kažejo, da je daleč najučinkovitejše zaporedno oglaševanje. Enkratna objava oglasa lahko sicer prinese prenekaterega kupca, ki opazi vaš oglas ob pravem času. Vendar oglaševanje določenega izdelka ali storitve obrodi zaslužene sadove po najmanj treh zaporednih objavah. Šele redno oglaševanje izpolni pravi cilj oglaševanja - vtis v bralčev spomin.


 

 

 
Povejte naprej: